یکی از نان های سنتی و محلی محبوب که می توانید طرز تهیه ای فوق العاده از این نان را آموزش ببینید. شما علاقمندان به آشپزی در این بخش با طرز تهیه نان کوکه آشنا خواهید شد. روش طبخ این نان بسیار ساده است و شما می توانید در خانه این نان مجلی را تهیه کنید.
تهیه انواع نان های محلی و خانگی کار بسیار ساده ای است. شما علاقمندان به آشپزی می توانید در این بخش با دستور پخت انواعی از نان ها آشنا شوید. در این مطلب نیز علاوه بر نان کوکه می توانید با آموزش پخت نان بریوش و نان چمچو آشنا شوید.
مواد لازم
- آرد: 6 پیمانه
- روغن حیوانی: 4 قاشق غذاخوری
- شیر: به میزان لازم
- نمک: 1/2 قاشق غذاخوری
- خیر مایه فوری: 1 قاشق غذاخوری
- زرده تخم مرغ: 2 عدد
- زردچوبه: 1 قاشق غذاخوری
مواد میانی
- کره: 150 گر
- آرد: 4 قاشق غذاخوری
- زردچوبه: 1 قاشق مرباخوری
- شیر: 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه نان کوکه عالی
این نان محلی دستور پختی دارد. شما می توانید در این بخش یک طرز تهیه فوق العاده از این نان را آموزش ببینید. خمیر مایه، زردچوبه، نمک و مقداری آرد را با یکدیگر ترکیب کرده مواد را درون کاسه ای بریزید و با هم مخلوط نمایید.
حالا باید روغن را مقداری گرم کرده تا مایع شود. روغن را بعد از اینکه کمی سرد شد، به مواد اضافه نمایید.
شیر را کم کم به مخلوط اضافه کرده تا زمانی که مواد به دست شما نچسبد. حالا مواد را مقداری ورز داده و روی آن را مقداری آردپاشی کنید.
خمیر را برای 30 دقیقه در حال استراحت قرار دهید. توجه داشته باشید، در زمان استراحت دادن به خمیر باید روی آن را یک نایلون یا حوله قرار دهید.
بعد از 30 دقیقه روی یک سطح صاف را مقداری آرد بپاشید. چانه های خمیر را به اندازه یک پرتقال برداشته و به صورت دایره آن را باز کنید. برای این کار می توانید از یک وردنه استفاده نمایید.
مقداری از مواد میانی را در یک طرف خمیر بریزید. خمیر را از قسمت وسط آن تا زده و دور تا دور آن را با استفاده از انگشت بچسبانید.
روی خمیر را مقداری از زرده تخم مرغ رومال کرده و آن را برای قرار دادن در فر آماده کنید. در این مرحله از طرز تهیه نان کوکه باید کف یک سینی را کاغذ روغنی گذاشته و مقداری چرب کنید.
خمیرها را درون سینی قرار دهید. خمیر را 40 تا 50 دقیقه در فر بگذارید. مدت زمان کافی برای پخت این نان 160 درجه سانتی گراد است.