ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه خورش انار مسما غذای دلپذیر اهالی گیلان

خورش انار مسما برای گیلان می باشد که با استفاده از مواد مغذی مانند گوشت و انار تهیه می شود. این خورش خوشمزه با استفاده از انار و ادویه عطر بسیار خیلی به خود می گیرد. در این مطلب طرز تهیه انار مسما این خورش اصیل گیلانی با طعم فوق العاده عالی و با ظاهری دلنشین قرار دارد.

طرز تهیه خورش انار مسما غذای دلپذیر اهالی گیلان

خورش انار مسما یکی از خورش هایی می باشد که در فصل هایی مانند پاییز و زمستان طرفداران زیادی دارد. اصلیت این غذا به گیلان بر می گردد که یک نوع خورش سنتی است که اکثر وقت ها با استفاده از گوشت و یا مرغ و انار تهیه می کنند. در بعضی شهرها این خورش را با استفاده از ران و سینه مرغ تهیه می نمایند. در این مطلب طرز تهیه انار مسما قرار دارد.

انار مسما خوشمزه

در خورش انار مسما سبزیجات و حتی روغن های گیاهی می شود. انار را برای داشتن طعمی ترش و شیرین استفاده می کنند که در آخر کار باید آن را اضافه کرد. این خورش را به دلخواه می توان با استفاده از مرغ و گوشت تهیه کرد اما اصلیت تهیه آن با مرغ است. این خورشت همچون کته کباب و عدس پلو گیلانی از غذاهای خوشمزه و اصیل گیلان می باشد.

مواد لازم

  • مرغ 1 عدد
  • پیاز 2 عدد
  • دانه انار 1 پیمانه
  • رب گوجه 2 قاشق غذاخوری
  • رب انار 4 قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده غلیظ 2 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زرد چوبه به مقدار کافی
  • روغن مایع یا جامد به مقدار کافی

انار مسما با برنج

طرز تهیه انار مسما با طعمی عالی

ابتدا برای تهیه خورش انار مسما پیازها را خلالی خرد کنید و با مقدار مناسب روغن در یک قابلمه تفت دهید. حالا زمانی که پیاز سبک و طلایی شد به آن رب گوجه فرنگی، رب انار، نمک، فلفل و زرد چوبه بی افزایید تا سس غلیظ و خوش عطری بدست آید.

در مرحله ی دوم مرغ را درون یک ماهی تابه با مقدار مناسبی روغن سرخ کنید تا زمانی که طلایی رنگ شود. سپس سس غیظی را که در مرحله قبل آماده کردید را بر روی مرغ بریزید و بگذارید مرغ با یک لیوان آب جوش بپزد.

بعد از گذشت 45 دقیقه از پخت مرغ، زعفران و دانه های انار را به مرغ بی افزایید و صبر کنید 25 الی 30  دقیقه این ها با مرغ بپزند. در طی پخت خورش باید حواستان جمع باشد تا آب خورش خشک نشده و ته نگیرد اگر آب آب کم شد کمی دیگر آب جوش بی افزایید.

پس از گذشت 30 دقیقه خورش انار مسما خوشمزه شما آماده است در آخر آن را بچشید و اگر می خواهید خورشتتان طعمی ملس و یا ترش و یا حتی شیرین داشته باشد به آن آبلیمو و شکر اضافه کنید. در ظرفی مناسب بریزید و سرو نمایید. نوش جان.

دستور پخت انار مسما خوشمزه

خورش را در ظرفی مناسب ریخته و با برنج و کمی زعفران این خورش خوشمزه گیلانی را سرو کنید. اگر مایل به مشاهده انواع خورش های گوناگون و خوشمزه هستید بر روی لینک قرار داده شده در مطلب کلیک کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان