ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه شیره پلو مازندرانی با طعم و مزه متفاوت

شیره پلو یکی از انواع پلوهای خوشمزه ایرانی است که طعمی شیرین دارد. شما می توانید در این بخش طرز تهیه شیره پلو خانگی را مطالعه نمایید. این برنج با شیره مخصوص تهیه می شود.

طرز تهیه شیره پلو مازندرانی با طعم و مزه متفاوت

طعم لذیذ غذاهای شمالی را می توانید با شیرینی آن تجربه کنید. شما می توانید در این بخش طرز تهیه شیره پلو که یک غذای شیرین مازندرانی است را مطالعه می کنید. این پلو بسیار پر خاصیت بوده و طعم آن نیز جدید و متنوع است.

تهیه انواع پلوهای خانگی کار بسیار ساده ای می باشد. در با در اختیار داشتن دستور پخت شیره پلو، قنبر پلو، سلطان پلو و … شما می توانید انتخاب متنوعی داشته باشید و از میان آن ها با توجه به ذائقه خود اقدام به تهیه پلوی مخصوص خود نمایید.

نحوه طبخ شیره پلو

مواد لازم

  • برنج: 3 پیمانه
  • گوشت یا مرغ: به میزان لازم
  • کشمش: یک پیمانه
  • شیره پلویی: نصف پیمانه
  • فلفل و نمک: به میزان لازم
  • کره: 100 گرم
  • زعفران: به میزان لازم

مواد لازم شیره

  • شکر قهوه ای: 1 کیلو
  • رب انار غلیظ: نیم کیلو
  • شکر سفید: 250 گرم
  • سرکه: نصف پیمانه
  • شربت آلبالو: یک پیمانه
  • آبغوره: نصف پیمانه
  • پودر زیره: 1 قاشق غذاخوری
  • گلاب: نصف پیمانه
  • آب جوش: 3 پیمانه
  • زعفران: 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه شیره پلو

طرز تهیه شیره پلو مازندرانی

اولین مرحله برای تهیه این پلوی خوشمزه و عالی، پخت گوشت است. دو عدد پیاز را پوست کرده و رنده کنید. پیاز را تفت داده و مقداری نمک و فلفل اضافه نمایید. حالا مقداری رب گوجه زده و تفت دهید. ماهیچه را به مواد افزوده و سرخ کنید. حالا مقداری زعفران ریخته و روی آن را آب جوش بریزید و برای پخت روی حرارت ملایم بگذارید.

در زمان پخت گوشت یا مرغ باید شیره پلو را آماده کنید. برنج را آبکش کرده و مقداری روغن و زعفران کف قابلمه بریزید. مقداری از برنج را ریخته و برای پخت به آن زمان دهید. شیره پلویی را نیز روی برنج ها بریزید. برای این کار بهتر است ابتدا شیره را در مقداری روغن روی حرارت باز کنید تا شل و رقیق شود.

در این مرحله از طرز تهیه شیره پلو حالا شیره پلو را دم کنید. این نوع پلو به دلیل داشتن شیره زود ته می گیرد به همین خاطر باید آن را روی حرارت ملایم بگذارید. حالا کشمش روی پلو را تفت دهید. کشمش ها را پاک کرده و خیس کنید. حالا کشمش ها را درون تابه ای به همراه مقداری کره تفت دهید. کشمش را برای تزئین روی پلو می توانید، استفاده کنید.

مراحل تهیه شیره پلو

شیره پلو را در دیس سرو کرده و گوشت های پخته شده را نیز در کنار آن قرار دهید. شما می توانید این شیره پلو را با شیره انگور نیز تهیه کنید. در صورتی که می خواهید، شیره مخصوص پلو داشته باشید، باید دستور تهیه آن را مطالعه کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان