اگر می خواهید، طعم متنوع و جدیدی از کباب ها را بچشید در این بخش طرز تهیه کباب هاوایی قرار داده شده است که می توانید، مطالعه کنید. این نوع کباب مزه فوق العاده ای داشته که شما می توانید، دستور تهیه ای متنوع از آن را مطالعه نمایید.
![طرز تهیه کباب هاوایی](/Upload/Public/Content/Images/1401/09/23/1748020614y.jpeg)
تهیه انواع کباب ها خانگی با طعم و مزه های جدید کار سهل و آسانی است. شما می توانید در آشپزی آرگا ضمن تهیه کباب هاوایی، نحوه طبخ کباب عربی و کباب ترکی را که از کباب های متفاوت هستند فرا بگیرید.
مواد لازم
- سینه مرغ: 800 گرم
- آنانس: 1 عدد
- کدو سبز: 2 عدد
- پیاز: 1 عدد
- فلفل دلمه ای: 1 عدد
- سس کچاپ: یک سوم فنجان
- روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری
- شکر قهوه ای: یک سوم فنجان
- سس سویا: یک سوم فنجان
- آب آناناس: 1/4 فنجان
- سرکه سیب: 1 قاشق چای خوری
- زنجبیل تازه: 1 قاشق غذاخوری
- سیر: 4 حبه
- فلفل و نمک: به میزان لازم
- سیخ چوبی و روغن زیتون: به میزان لازم
![نحوه طبخ کباب هاوایی](/Upload/Public/Content/Images/1401/09/23/1748020624i.jpeg)
طرز تهیه کباب هاوایی عالی
اولین مرحله از تهیه این جوجه کباب خانگی خوشمزه، تهیه سس آن می باشد. ابتدا سس کچاپ، روغن زیتون، شکر قهوه ای، سرکه سیب، سویا سس، آب آناناس، فلفل سیاه، نمک، زنجبیل و مقداری سیره رنده شده را در یک ظرف بزرگ با یکدیگر ترکیب کنید.
حالا مرغ را برش های مکعبی زده و بشویید. بعد از خارج شدن آب اضافی مرغ را به مواد سس اضافه کرده و برای چند ساعت کنار بگذارید تا به خوبی مزه دار شود. در این مرحله باید مرغ را به خوبی به سس ها آغشته کنید تا مزه دار شوند. روی مرغ را با یک سلفون بپیچید تا مواد خوب مزه دار شده و آن را در یخچال بگذارید.
در این مرحله از طرز تهیه کباب هاوایی بعد از دو ساعت آناناس های برش خورده را نیز به مواد خود اضافه کنید. حالا فلفل دلمه ای و پیاز را مکعبی کرده و کنار بگذارید.
کدو سبز را نیز حلقه ای برش دهید. گوشت مرغ را که از قبل طعم دار کرده اید از یخچال خارج کرده و کنار بگذارید. یک سیخ چوبی انتخاب کرده و تکه های کدو سبز، پیاز، فلفل دلمه ای را به سیخ بکشید.
در سیخ های دیگر نیز می توانید، تکه های مرغ را سیخ بکشید. بهتر است سبزیجات و مرغ را جداگانه سیخ کنید چون مدت پخت آن ها متفاوت است.
![مواد لازم کباب هاوایی](/Upload/Public/Content/Images/1401/09/23/1748020644e.jpeg)
برای کباب کردن می توانید از گاز یا منقل استفاده کنید. در حین کباب کردن نیز می توانید از مقداری روغن زیتون برای نرم کردن و رومال جوجه ها استفاده کنید.