ماهنامه سرآشپز:
* ریحان: خاصیت ضد پیری دارد و استفاده از آن در رژیم غذایی به شادابی بدن کمک می کند.
* نوشیدن چای پررنگ: سبب کم خونی می شود.
* یک عدد تخم بلدرچین: حدود یک پنجم وزن 1 عدد تخم مرغ است؛ ولی نسبت به آن دارای 5 برابر فسفر، 5.7 برابر آهن، 6 برابر ویتامین E و 15 برابر ویتامین 2B است.
* آناناس: مانند قرص آسپرین موجب رقیق شدن خون شده و از ایجاد پلاک در خون جلوگیری می کند و می توان از آن برای کاهش غلظت خون استفاده کرد.
* بادام: سرشار از ویتامین E و آنتی اکسیدان است که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود؛ همچنین حاوی ویتامین B است که بدن را هنگام استرس بسیار آرام می کند.
* لوبیا قرمز: برای کنترل وزن، پیشگیری از دیابت، پیشگیری از سرطان، سلامت قلب و عروق و دستگاه گوارش مفید است.
* سیب: مقوی مغز است؛ به همین علت برای افرادی که کارهای فکری انجام می دهند، مفید است. به طور کلی این میوه به علت دارا بودن فسفر، اعصاب و مغز را تقویت می کند.
* پونه کوهی: یکی از بهترین داروهای گیاهی است که به عنوان یک آنتی بیوتیک قوی از آن یاد می شود.
* هویج: عملکرد روده ها را منظم می کند و کمبود الیاف غذاهای گوشتی را جبران می کند؛ بنابراین افرادی که مصرف گوشت آنها بالاست، حتما باید هویج مصرف کنند تا مشکل یبوست نداشته باشند.
* عدس: ضد استرس است، به کاهش کلسترول کمک می کند و افزودن 50 گرم از آن به رژیم غذایی بیماران دیابتی (در هنگام صبح به صورت ناشتا) موجب کاهش قابل توجه سطح قند خون آنها می شود.
* مصرف ماهی: به دلیل دارا بودن امگا 3 به رفع نگرانی و دلواپسی کمک می کند؛ همچنین با استفاده از آن می توان به سلامت اعصاب، شادابی، طراوت پوست و پیشگیری از کم خونی کمک کرد.
* مصرف 1 لیوان آب هویج قبل از صبحانه برای کمک به درمان کبد چرب بسیار موثر است.
* در میان مغزها، گردو تنها مغزی است که مصرف آن معادل با مصرف ماهی برای دریافت اسیدهای چرب امگا 3 است.
* فندق: نشسته کمی دارد و بهترین نوع آجیل برای افراد مبتلا به دیابت است و به علت فسفر موجب تقویت مغز می شود.
* پسته: سرشار از پتاسیم است و موجب تنظیم فشار خون می شود.
* تخمه آفتابگردان: حاوی فسفر، پتاسیم، آهن، روی و ویتامین B است. کاهش اسهال خونی و سرطان ریه، جلوگیری از سرماخوردگی، تشکیل سنگ در کلیه و لخته شدن خون از فواید مصرف تخمه آفتابگردان است.
* توت فرنگی: دارای ویتامین C و منگنز است و باعث استحکام استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان می شود.