شناسایی گوشت‌های قرمز و راهکارهای پخت سریع گوشت‌های دیرپز

برای برخی افراد گوشت از بهترین و خوشمزه‌ترین وعده‌های غذایی به شمار می‌رود؛ به‌طوری‌که می‌توان گفت معمولاً خانواده‌ها هر چند  وقت یکبار از گوشت در وعده‌های غذایی خود استفاده می‌کنند

شناسایی گوشت‌های قرمز و راهکارهای پخت سریع گوشت‌های دیرپز

برای برخی افراد گوشت از بهترین و خوشمزه‌ترین وعده‌های غذایی به شمار می‌رود؛ به‌طوری‌که می‌توان گفت معمولاً خانواده‌ها هر چند  وقت یکبار از گوشت در وعده‌های غذایی خود استفاده می‌کنند. نکته مهمی که باید به آن توجه کنیم این است که باید گوشت را چگونه  و در چه مدت زمانی بپزیم؟ چرا که پخت سریع گوشت از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.  راه‌ها و ترفندهای بسیار زیادی برای پخت سریع گوشت وجود دارد که با دانستن آن‌ها می‌توانید در زمان کوتاهی از یک خوراک گوشت خوشمزه بهره‌مند شوید.

نکته مهم دیگری که در زمینه پخت گوشت باید به آن توجه کنید، ترفندهای شناسایی گوشت‌های مختلف و زمان پخت استاندارد هر یک از آنها است. باید بدانید که هر یک از گوشت‌های بره، بز، میش، گاو و گوساله نیاز به چه زمانی برای پخت دارند.  با دانستن این ترفندها و شناخت هر یک از گوشت‌ها به راحتی می‌توانید در کمترین زمان ممکن خوشمزه‌ترین، سالم‌ترین و مقوی‌ترین غذای گوشتی را برای خود و خانواده‌تان آماده کرده و از آن لذت ببرید.

ترفندهای شناسایی گوشت‌های مختلف و زمان پخت هریک از آنها

همان‌طور که گفتیم برای تهیه خوراک گوشت، شما نیاز به شناخت گوشت‌ها دارید. با این شناخت است که می‌توانید در یک‌زمان کوتاه، یک غذای گوشتی خوشمزه و سریع تهیه کنید. قبل از خرد کردن گوشت خود روی تخته کار پلاستیکی، چوبی ویا شیشه ای باید بدانید گوشتی که قصد پخت آن را دارید برای چه حیوانی است در ادامه به معرفی ترفندهایی برای پخت سریع گوشت‌های مختلف، تا پایان با ما همراه باشید.

گوشت گاو

یکی از پرطرفدارترین و پرمصرف‌ترین گوشت‌های موردمصرف، گوشت گاو است. رنگ گوشت گوساله باید روشن و قرمز باشد هر چه سن حیوان بیشتر باشد و گاو بالغ باشد رنگ آن قهوه ای رنگ میشود. با این کار  گوشت شما به خوبی پخته شده و لذت‌بخش خواهد شد. یکی از راه‌های پخت سریع گوشت گاو، استفاده از آبلیمو و یا سرکه قبل از پخت آن است. یعنی قبل از اینکه گوشت را به مرحله پخت برسانید آبلیمو یا سرکه را به مقدار مناسب روی گوشت ریخته و در مرحله آخر نمک را اضافه کنید. به طور کلی می‌توانیم بگوییم نمک برای زمانی است که شما از پخت گوشت مطمئن شده‌اید.

گوشت بز

یکی از دیرپزترین گوشت‌های موجود برای آشپزی، گوشت بز است. رنگ گوشت بز قرمز و متمایل به صورتی دارد به‌طوری‌که برای پخت آن شما به چیزی بیشتر از 2 ساعت زمان مفید نیاز دارید. البته این مورد برای بز سن بالا است. گوشت بز جوان به حدود 45 دقیقه زمان برای پختن نیاز دارد. اگر دوست دارید گوشتی نرم و خوشمزه را میل کنید  از گوشت بز جوان استفاده کنید. هرچه سنین گوشت کمتر باشد زمان پخت آن نیز کاهش پیدا کرده و طعم آن خوشمزه‌تر خواهد بود. همچنین اگر سن گوشت بز استفاده شده بالا باشد، علاوه بر دیر پز شدن، ممکن است طعم خوبی نیز ندهد.

گوشت بره

پخت سریع گوشت بره سریع تر از گوشت بز انجام میشود اما هرچه سن بره کمتر باشد، گوشت آن سریع‌تر پخته خواهد شد و البته خوشمزه‌تر خواهد بود. اگر برای پخت گوشت بره از آرام‌پز استفاده کنید مطمئناً طعم دلچسب‌تری را تجربه خواهید کرد. اصولا کشتار گوسفندی که سن آن کمتر از 12 ماه و هنوز دندان نداشته باشد بره گوسفندی به حساب می آید. زمان مفید برای پخت بره گوسفندی که اصولا رنگ صورتی دارد حدود 1 ساعت می‌باشد.

گوشت شتر

با وجود اینکه گوشت شتر به علت دیرپز و سفت بودن طرفدار زیادی ندارد اما باید بدانید که گوشت شتر منبع بسیار خوبی از مواد مغذی است و از جهت ترکیبات شیمیایی با گوشت سایر دام‌های اهلی تفاوت هایی دارد. رنگ گوشت شتر قرمز تیره است، با بافت چربی کم داری طبع گرم و برای پخت انواع خورشت استفاده می‌شود. زمان پیشنهادی برای پخت گوشت شتر در بهترین شرایط 4 ساعت و در سخت ترین شرایط 6 ساعت میباشد که این زمان باز بسته به نوع پخت و سن شتر ذبح شده دارد.

توجه: در هیچ شرایطی و به هیچ عنوان گوشت‌های متفاوت از حیوان های مختلف را خصوصا گوشت شتر و گاو را باهم مخلوط نکنید. زمان و نحوه‌ی پخت گوشت‌ها با هم متفاوت است که با مخلوط شدن آنها منجر به فاسد شدن و خراب شدن مواد اولیه غذا و خود گوشت می‌شود.

دلایل دیر پز شدن گوشت‌ها

یکی از مهم‌ترین چالش‌هایی که معمولاً با آن روبه‌رو خواهید شد، مواجهه با گوشت‌های دیرپز است. طبیعتاً در این موارد پخت سریع گوشت به مشکل خواهد خورد. دلایل بسیار زیادی برای این مشکل وجود دارد؛ اما معمولاً مهم‌ترین دلیل دیرپز شدن گوشت را پهن بودن آن و بالابودن سن حیوان بیان می‌کنند. علاوه بر این، تحرک و فعالیت بسیار بالای حیوان را نیز دلیل مؤثری بر سفت‌شدن و دیرپز شدن گوشت آن می‌دانند.

البته نگران این موضوع نباشید. چرا که ترفندهای بسیار زیادی برای حل این چالش وجود دارد که با دانستن آن‌ها می‌توانید خیال خود را برای همیشه راحت کنید. آشپز نقش بسیار مهمی در حل این مشکل خواهد داشت. چرا که او می‌تواند با یافتن این ترفندهای پخت سریع گوشت، غذای فوق‌العاده خوشمزه‌ای را تهیه کنند.

معرفی ترفندهای کاربردی برای پخت سریع گوشت های دیرپز

خردکردن گوشت روی تخته پلی اتیلن قرمز برای پکیلون

استفاده نکردن از نمک در ابتدای پخت: اگر دوست دارید غذای فوق‌العاده خوشمزه و گوشتی نرم را در کوتاه‌ترین زمان ممکن آماده کنید،  به‌هیچ‌عنوان در ابتدای پخت به آن نمک نزنید. آشپزهای ماهر زمانی ازنمک استفاده می‌کنند که از پخته‌شدن گوشت اطمینان پیدا کرده باشند.

استفاده از کیوی: دانه‌های موجود در کیوی دارای اسیدهای مفیدی هستند که سبب نرم‌شدن بافت گوشت و کاهش زمان پخت آن می‌شوند. علاوه بر این کیوی سبب خوشمزه‌تر شدن گوشت خواهد شد. توجه داشته باشید که استفاده از کیوی کال، اثر بیشتری در پخت سریع گوشت دارد.

استفاده از زودپز: از زمان‌های قدیم تا همین حالا، زودپز به‌عنوان یکی از بهترین ترفندهای پخت سریع گوشت به شمار می‌رود. اگر زمان مناسبی برای آماده‌کردن غذای خود ندارید، بدون هیچ تردیدی از زودپز استفاده کنید. چرا که با کمک آن می‌توانید گوشت خود را سریع‌تر به مرحله پخت برسانید.

استفاده از چای خشک: شاید برای شما جالب باشد که بدانید  استفاده از چای خشک یکی از بهترین  راه‌ها برای  کاهش زمان پخت گوشت به شمار می‌رود. اگر گوشت دیرپز بود، مقدار مناسبی چای خشک به آن اضافه کرده تا شاهد پخت گوشت در کوتاه‌ترین زمان ممکن باشید.

استفاده از ادویه‌های مختلف: ادویه‌های مختلفی همچون فلفل، زردچوبه، سیر رنده شده و پیاز نیز علاوه بر خوش‌طعم کردن، سبب سریع پخت سریع گوشت نیز می‌شوند. پس اگر با گوشت دیرپز روبرو شده‌اید قبل از پخت آن  را در این مواد ترکیبی قرار داده و از نتیجه لذت ببرید.

از شعله کم استفاده کنید: اشتباه رایجی که بین بسیاری از آشپزها مشاهده می‌شود این است که در مواجهه با گوشت‌های دیرپز از شعله زیاد گاز استفاده می‌کنند؛ درحالی‌که این کار  دقیقاً نتیجه برعکس به شما خواهد داد. یعنی هرچه شعله گاز و حرارت آن بالا برود بافت گوشت شما سفت‌تر خواهد شد و هرچه از شعله پایین‌تر استفاده کنید، گوشت شما نرم‌تر و خوش‌طعم‌تر  خواهد شد.

به هیچ عنوان از سرکه گذر نکنید: افزودن سرکه به خورشت نیز می‌تواند یک ترفند بسیار مناسب برای پخت سریع گوشت باشد. به‌طوری‌که بعد از تفت دادن گوشت با ادویه های مختلف مقدار مناسبی از سرکه نیز به آن اضافه کنید تا شاهد آماده شدن یک غذای دلچسب باشید.

سخن پایانی

گوشت غذای فوق‌العاده مفید و خوشمزه‌ای است که پخت آن نیاز به رعایت برخی موارد دارد. ترفندهایی که ما بیان کردیم به شما کمک می‌کند تا گوشتی خوشمزه میل کنید. علاوه بر این راه‌های پخت سریع گوشت دیرپز نیز بیان شد که با استفاده از آن‌ها می‌توانید این چالش سخت را پشت سر بگذارید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان