موادلازم:
آرد نخودچی 220 گرم
پودر قند 300 گرم
آرد گندم 350 گرم
پودرهل 1قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 2قاشق غذاخوری
روغن جامد یا کره 215گرم
مواد لازم برای تزئین:
شکلات کاکائویی 150 گرم
پودر پسته 215 گرم
وانیل به مقدار موردنیاز
طرزتهیه:
اول آرد گندم را الک کرده و درون تابه بریزید تا ازحالت خامی در بیاید . آرد نخودچی را هم جداگانه تفت داده و به مواد اضافه کنید و روی حرارت بگذارید. روغن را اضافه کرده و پس ازمخلوط شدن روغن با مواد، تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید مواد نیمه گرم شده و حالت خمیری پیدا کند . پودر قند ، پودر هل و پودر کاکائو را به مواداضافه کنید . خمیر را به ضخامت دو سانتی متر بین دو ورق کاغذ روغنی با وردنه پهن کنید و مواد را بمدت نیم ساعت درون یخچال بگذارید تا خنک شود.شکلات کاکائویی را ذوب کرده و 2/3 پودر پسته را به همراه وانیل به آن اضافه کنید سپس روی شیرینی ریخته و صاف نمائید.این شیرینی را میتوانید با چای یا قهوه میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد شیرینی برشتوک
شیرینی برشتوک جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
شیرینی برشتوک را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
طرز تهیه شیرینی برشتوک