ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه شیرینی برشتوک

این شیرینی را میتوانید موقع عصرانه همراه عزیزان خود با چای یا قهوه میل کنید.

طرز تهیه شیرینی برشتوک

موادلازم:
آرد نخودچی           220 گرم
پودر قند                 300 گرم
آرد گندم                350  گرم
پودرهل                 1قاشق غذاخوری
پودر کاکائو             2قاشق غذاخوری
روغن جامد یا کره    215گرم
مواد لازم برای تزئین:
شکلات کاکائویی  150 گرم
پودر پسته           215 گرم
وانیل                  به مقدار موردنیاز
 
طرزتهیه:
اول آرد گندم را الک کرده و درون تابه بریزید تا ازحالت خامی در بیاید . آرد نخودچی را هم جداگانه تفت داده و به مواد اضافه کنید و روی حرارت بگذارید. روغن را اضافه کرده و پس ازمخلوط شدن روغن با مواد، تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید مواد نیمه گرم شده و حالت خمیری پیدا کند . پودر قند ، پودر هل و پودر کاکائو را به مواداضافه کنید . خمیر را به ضخامت دو سانتی متر بین دو ورق کاغذ روغنی با وردنه پهن کنید و مواد را بمدت نیم ساعت درون یخچال بگذارید تا خنک شود.شکلات کاکائویی را ذوب کرده و 2/3 پودر پسته را به همراه وانیل به آن اضافه کنید سپس روی شیرینی ریخته و صاف نمائید.این شیرینی را میتوانید با چای یا قهوه میل کنید.
 

نکات تکمیلی در مورد شیرینی برشتوک

شیرینی برشتوک جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
شیرینی برشتوک را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه شیرینی برشتوک

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان