ماهان شبکه ایرانیان

این «خورش بامیه» را جایی ندیده‌اید!

این غذای خوشمزه و ساده از ترکیبات گوجه فرنگی، کشک، بادام هندی، پیاز و انواع ادویه جات درست می شود. خورش بامیه را هم می توانید با نان میل کنید و هم با برنج. دستور پخت خورش بامیه تند را اینجا یاد بگیرید.

وبسایت بدونیم: این غذای خوشمزه و ساده از ترکیبات گوجه فرنگی، کشک، بادام هندی، پیاز و انواع ادویه جات درست می شود. خورش بامیه را هم می توانید با نان میل کنید و هم با برنج. دستور پخت خورش بامیه تند را اینجا یاد بگیرید.
 
مواد لازم:

  •     بامیه: 250 گرم
  •     گوجه فرنگی: 3 عدد متوسط
  •     بادام هندی: 5 الی 10 عدد
  •     فلفل تند سبز: 1 عدد
  •     زنجبیل: ½ قاشق چایخوری
  •     سیر: 2 حبه
  •     کشک: 4 قاشق غذاخوری
  •     پیاز: 1 عدد بزرگ
  •     پودر گشنیز و زیره: 2 قاشق چای خوری
  •     زردچوبه: ¼ قاشق چایخوری
  •     پودر فلفل قرمز: ½ قاشق چای خوری
  •     دانه رازیانه: ¼ قاشق چای خوری
  •     برگ گشنیز خرد شده: 1 و ½ قاشق غذاخوری
  •     روغن: 2 قاشق غذاخوری + 1و ½ قاشق غذاخوری
  •     نمک: به مقدار لازم

 دستور تهیه خورش بامیه تند
 
دستور تهیه:

1. بادام هندی ها را آسیاب کنید. سپس فلفل سبز، زنجبیل و سیر را آسیاب کنید و کنار بگذارید. در آخر گوجه فرنگی ها را در همان ظرف آسیاب پوره کنید و جداگانه کنار بگذارید.

دستور تهیه خورش بامیه تند

2. سر و ته بامیه ها را بزنید و در اندازه های 3 سانتیمتری نصف کنید. 1 و ½ قاشق غذاخوری روغن را داخل تاوه بریزید و داغ کنید. سپس بامیه ها را در روغن بریزید و مقداری نمک روی آن بریزید.

دستور تهیه خورش بامیه تند

3. بامیه ها را سرخ کنید تا کمی تیره و اندازه آن ها کوچک شود. گاز را خاموش کنید و بامیه ها را در ظرف دیگری بریزید.

دستور تهیه خورش بامیه تند

4. 2 قاشق غذاخوری روغن را در همان تاوه بریزید. دانه های رازیانه را به آن اضافه کنید. وقتی صدای ترق تروق دانه ها شروع شد پیاز خرد شده را اضافه کنید و تا زمانی که به رنگ قهوه ای روشن شدند ترکیب فلفل سبز، زنجبیل و سیر را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه تفت دهید.

دستور تهیه خورش بامیه تند

5. سپس پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و بگذارید تا زمانی که روغن از گوجه ها جدا شد بجوشد.

دستور تهیه خورش بامیه تند

6. پودر زردچوبه، فلفل قرمز، نمک و ادویه را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

دستور تهیه خورش بامیه تند

7. کشک و پودر گشنیز و زیره و بادام هندی آسیاب شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

دستور تهیه خورش بامیه تند

8. در آخر بامیه ها را اضافه کنید و هم بزنید.

دستور تهیه خورش بامیه تند

9. سپس بگذارید به مدت 2 الی 3 دقیقه روی شعله ملایم گاز بپزد.

دستور تهیه خورش بامیه تند

10. گاز را خاموش کنید و خورش را در ظرف دیگری بریزید. روی آن را با برگ گشنیز تزئین کنید و تا زمانی که غذا گرم است سرو کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان