ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه سوپ مرغ و نخود مقوی و خوشمزه

سوپ یکی از خوراک هایی است که با استفاده از انواع سبزیجات، گوشت و هر چی که برای بدن مفید است در سوپ وجود دارد مخصوصا سوپ مرغ و نخود که بسیار مفید و خوشمزه است. در این مطلب طرز تهیه سوپ مرغ و نخود قرار دارد.

طرز تهیه سوپ مرغ و نخود مقوی و خوشمزه

 سوپ یکی از خوراک های مفید برای بدن است که مصرف آن در طول هفته بسیار مفید بوده است. سوپ مرغ و نخود علاوه بر مقوی بودنش، دارای طعمی بسیار خوشمزه است که از میل کردن سوپ لذت می برید. در تهیه این سوپ از مواد اولیه مغذی مانند روغن زیتون، مرغ، نخود، کرفس و زیره استفاده میگردد. در این مطلب طرز تهیه سوپ مرغ و نخود با طعمی عالی قرار دارد.

برای تزئین سوپ مرغ و نخود از انواع سبزیجات تازه، کرفس و مرغ ریش شده می توان استفاده کرد که در این مطلب طرز تهیه آن همراه تزئین با گشنیز و جعفری قرار گرفته. دقت داشته باشید برای تهیه سوپ می توان از سینه مرغ استفاده کرد ولی اگز از ران مرغ استفاده کنید بهتر است.

سوپ مرغ و نخود خوشمزه

 

مواد لازم

  • سیر 4 حبه
  • پیاز 1 عدد
  • برگ بو 2 عدد
  • ساقه کرفس 1 عدد
  • نخود پخته 450 گرم
  • ران مرغ 600 گرم
  • برنج 1/3 فنجان
  • عصاره مرغ 6 فنجان
  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  • زنجبیل رنده شده 1 قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
  • نمک، زیره و زرد چوبه هر کدام 1 قاشق چای خوری

سوپ مرغ و نخود مغذی

 

طرز تهیه سوپ مرغ و نخود مقوی

ابتدا برای تهیه این سوپ مقوی باید یک کاسه بردارید و مرغ های بدون استخوان و تکه شده را در آن بریزید. سپس نمک،زردچوبه، فلفل و زیرا را به درون کاسه بی افزایید جوری که مرغ آغشته به ادویه شود. حالا یک قابلمه بردارید و مقداری روغن زیتون در آن بریزید و صبر کنید تا گرم شود.

پس از گرم شدن روغن تکه های مرغ را به قابلمه اضافه کنید و به مدت 7 الی 8 دقیقه تفت دهید تا سرخ شوند.  بعد از گذشت مدت زمان 6 الی 8 دقیقه مرغ ها را از قابلمه خارج کرده و در ظرفی بریزید و در همان قابلمه کرفس و پیاز را تفت دهید و پ از 5 دقیقه تفت زنجبیل و سیر را بی افزایید و 2 دقیقه تفت دهید.

در ادامه مرغ های سرخ شده را به درون قابلمه برگردانید و پس از برگرداندن عصاره مرغ را همراه 2 عدد برگ بو به قابلمه اضافه کنید. بعد از اضافه کردن برگ بو حدود 10 الی 15 دقیقه صبر کنید تا مواد با هم بجوشند و به خورد هم بروند. سپس برنج، عصاره لیمو و  نخود از قبل پخته شده را درون قابلمه بریزید و دوباره صبر کنید تا بجوشند.

بعد از گذشت مدت زمان 20 دقیقه سوپ شما آماده است و باید برگ بو را از داخل سوپ بیرون آورده و دور بریزید. سوپ را در ظرف مورد نظر بریزید و با انواع سبزیجات از جمله جعفری و گشنیر تزئین کنید و یا حتی می توان از مرغ برای تزئین استفاده کرد.

طرز تهیه سوپ مرغ و نخود مقوی

آش و سوپ انواع محتلف و خوشمزه ای دارند که هر نوع آن را به راحتی می توان در خانه تهیه و سرو کرد. برای تهیه و مشاهده انواع آش و سوپ های خوشمزه بر روی لینک قرار داده شده در مطلب کلیک فرمایید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان