آش یک میان وعده فوق العاده و حتی سالم ترین وعده غذایی بوده که در فرهنگ های مختلف به شیوه های مختلفی سرو شده و رسپی مختلفی دارد. در این بخش نیز با طرز تهیه آش نارنج آشنا می شوید.
تهیه انواعی از آش های خانگی کار بسیار ساده ای است. شما می توانید در لینک با طرز تهیه آش قوروت قلیه و توگی آش آشنا شوید. این آش ها فوق العاده خوشمزه و از انواع غذاهای محبوب سنتی هستند.
مواد اولیه:
- برنج: 350 گرم
- زردچوبه، فلفل و نمک: به میزان لازم
- سبزی آش: 1 کیلوگرم
- آب نارنج: 5 فنجان
- پیاز: 3 عدد
- لپه: 75 گرم
- نعناع: 3 قاشق سوپ خوری
- گلپر: به میزان لازم
طرز تهیه آش نارنج:
تهیه این آش با پاک کردن و شستن سبزی ها شروع می شود. سبزی آشی را بعد از شستن و خشک شدن آب اضافی آن باید سبزی را ریز ریز کنید. حالا سبزی ها را به همراه برنج و لیوان آب درون قابلمه ای ریخته و روی حرارت بگذارید تا به خوبی سبزی ها پخته شوند.
همین که برنج ها نرم شد و آش شما لعاب دار شده باید پیازها را درون روغن سرخ کرده و بعد به مواد آش اضافه کنید. در مرحله قبل نیز باید لپه ها را از قبل درون قابلمه ای دیگر به خوبی بپزید تا لپه ها خوب نرم شوند. لپه های پخته شده را نیز به آش اضافه کرده و زمان دهید کمی با یکدیگر ترکیب شوند.
شما در این بخش می توانید، آب نارنج تهیه شده را نیز آماده کنید. شما می توانید این آب نارنج را به شکل اماده تهیه کرده یا اینکه خودتان نارنج های تازه را آب گیری کنید. بعد از افزودن آب نارنج تازه به مواد آش باید از مقداری فلفل سیاه و نمک هم استفاده کنید تا طعم آش شما بهتر شود.
در نهایت نیز در صورت دلخواه می توانید از مقداری گلپر در آش خود استفاده کنید. حالا می توانید این آش را درون ظرف مناسب سرو کرده و روی آن را هم مقداری پیاز داغ و نعناع داغ اضافه کنید.