ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه غاریاغی پلو غذای ایرانی اصیل و خوشمزه

غاریاغی نوعی گیاه با خواص بی شمار است که می توان در غذاها از این گیاه استفاده کرد و غاریاغی پلو یک غذای بسیار مقوی است که با استفاده از گیاهی مفید تهیه می شود.

طرز تهیه غاریاغی پلو غذای ایرانی اصیل و خوشمزه

پلو انواع مختلف و زیادی دارد که به ترکیبات برنج با انواع گوشت ها، مرغ، ماهی و یا حتی حبوبات می گویند. غاریاغی یکی از گیاهان بسیار مفید به شمار می رود که در این پلو قرار دارد. غاریاغی دارای انواع ویتامین مانند ویتامین سی می باشد. بعضی از افراد برای داشتن وزنی ایده آل از این گیاه استفاده می کننند زیرا کم کننده وزن است. با استفاده از این گیاه بسیار مفید می توانید یک پلو بسیار خوشمزه را به راحتی تهیه کنید. طرز تهیه غاریاغی پلو در این مطلب قرار گرفته شده است.

طرز تهیه دو نوع پلوی بسیار محبوب هم به نام های لوبیا پلو با میگو و عدس پلو در سایت آرگا قرار گرفته استغاریاغی را با استفاده از مواد گوشتی مانند گوشت گوسفند و یا مرغ تهیه می کنند که معمولا از گوشت استفاده می نمایند. در این مطلب طرز تهیه این پلو با استفاده از غاریاغی قرار گرفته شده که با دنبال کردن این مطلب می توانید به راحتی یک غذای بسیار مفید و خوشمزه تهیه کنید. برای تزئین این پلو از زعفران دم کرده همراه برنج و یا زرشک استفاده کنید.

غاریاغی پلو مفید

مواد لازم

  • برنج 2 پیمانه
  • پیاز 1 عدد
  • سیر 1 حبه
  • غاریاغی 200 گرم
  • گوشت چرخ کرده 150 گرم
  • آرد نخودچی 1 قاشق غذاخوری
  • کره 1 قاشق غذاخوری
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل به مقدار لازم
  • زرد چوبه به مقدار لازم

غاریاغی پلو با طعمی عالی

طرز تهیه غاریاغی پلو مقوی

ابتدا برای تهیه غاریاغی پلو باید غاریاغی را پاک، شسته و به ابعاد نیم سانت خرد کنید. پس از خرد کردن غاریاغی را بر روی یک پارچه مناسب بریزید تا خشک بشود. سپس یک تابه مناسب بردارید و بر روی حرارت کم قرار دهید، غاریاغی را به تابه اضافه کنید و با استفاده از قاشق آن را هم بزنید تا بعد از چند دقیقه آب بندازد. در آخر کره را بی افزایید و هم بزنید تا مقداری سرخ شود.

در ادامه برای تهیه گوشت قلقلی باید به سراغ پیاز بروید، برای این منظور پیاز را پوست کرده و با استفاده از رنده ریز، رنده کنید. سپس آب پیاز را بگیرید و در کاسه ای مناسب بریزید و در همان کاسه گوشت چرخ کرده را هم بریزید. ادویه ها را به همراه آرد نخودچی به کاسه بی افزایید و ورز دهید. یک تابه مناسب را همراه روغن بر روی حرارت بگذارید و به اندازه یک گردو از مواد را در تابه سرخ کنید.

در مرحله آخر مقداری آب در قابلمه بریزید و پس از به جوش آمدن برنج را در آن بریزید. پس از پخت برنج، برنج را آبکش کنید. ته قابلمه را روغن بریزید و به دلخواه ته دیگ بگذارید. سپس کمی برنج ریخته و غاریاغی را بر روی برنج بریزید. بقیه برنج را هم به قابلمه اضافه کنید. در ادامه زمانی که برنج دم شد در ظرفی مناسب به همراه گوشت قلقلی ها سرو کنید. نوش جان.

طرز تهیه غاریاغی پلو مقوی

به جای گوشت قلقلی می توان از مرغ سرخ شده و یا ماهی سرخ شده در کنار این غذا نیز استفاده کرد. برای مشاهده و تهیه انواع پلو های خوشمزه و با دستور های تهیه کامل بر روی لینک قرار گرفته شده در کمطلب کلیک کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان