ریواس یک نوع گیاه و میوه پر خاصیت بوده که شما می توانید در غذا نیز استفاده کنید. طرز تهیه آش ریواس که یکی از انواع غذاها با این گیاه است در این بخش قرار داده شده که می توانید، مطالعه کنید.
برای داشتن آش و سوپ با طعم و مزه های عالی می توانید در آرگا همراه ما باشید. در لینک نیز طرز تهیه آش کدو سبز و آش جوش پره قرار داده شده است که شما علاقه مندان مطالعه خواهید کرد.
مواد اولیه:
- ریواس خرد شده: 200 گرم
- پیازچه خرد شده: 2 عدد
- نعنا خرد شده: مقداری
- جعفری خرد شده: مقداری
- لوبیا: 1 پیمانه
- سیر: 3 حبه
- نخود: 1پیمانه
- تخم گشنیز: 1 قاشق چای خوری
- زردچوبه و نمک: به میزان لازم
- نعنا خشک شده: به میزان لازم
طرز تهیه آش ریواس:
ابتدا ریواس ها را تمیر کرده و به خوبی بشویید. ریواس را به اندازه هایی دلخواه برش داده و درون یک آبکش به خوبی آبکشی کنید. بعد از اینکه آب اضافی آن ها کشیده شد، لوبیا و نخود را از شب قبل خیس کرده و زمان دهید تا نفخ آن گرفته شود. در این مدت باید دو مرتبه آب آن را عوض کنید.
در این بخش باید لوبیا و نخود را به صورت جداگانه درون ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به خوبی نرم شده و پخته شود. در صورتی که می خواهیدآ آش زودتر تهیه شود از زودپز برای پخت آن استفاده کنید. در این مدت که لوبیا و نخود را برای پخت قرار داده اید، باید سراغ تمیز کردن سبزی ها بروید.
جعفری و پیازچه ها را به خوبی شسته و بعد از اینکه آب اضافی آن ها کشیده شد، باید ساطوری کنید. پیاز ر پوست کنده و نگینی کرده حالا در این بخش تابه ای روی حرارت قرار دهید و پیازها را درون آت به همراه مقداری روغن تفت دهید.
بعد از اینکه پیازها کمی سبک شدند، می توانید از مقداری ادویه زردچوبه برای تغییر رنگ آن نیز استفاده کنید. در این بخش نیز باید تخم گشنیز و پیازچه ها را به مواد خود اضافه کنید. 1 دقیقه مواد را تفت داده و بعد از اینکه عطر آن بلند شد، ادویه های طعم دهنده و سیر رنده شده را اضافه کنید.
مجدد کمی مواد را تفت داده تا عطر سیر به مشام برسد. نعنا تازه و جعفری تازه ساطوری شده را هم اضافه کنید. مقداری نیز از نعنا خشک استفاده نمایید. حالا در این مرحله از طرز تهیه آش ریواس می توانید، مقداری آب جوشیده شده روی آن اضافه کنید.
بعد از اینکه مواد شروع به قل زدن کرد، نخود لوبیای پخته شده را اضافه کرده و مواد را خوب هم بزنید. زیر حرارت را کم کرده تا مواد به خوبی پخته شود و آش شما ترکیب بهتری داشته باشد. کم کردن حرارت موجب شده تا آش با زمان کم و بهتر جا افتاده شود.
حالا آش شما آماده است و می توانید سرو کنید. نوش جان. این آش را می توانید برای مهمانی و دور همی های خودتان تهیه کنید و از آن لذت ببرید. این آش خوشمزه را با مقداری نعنا داغ و یا پیاز داغ نیز تزیین کرده و نوش جان کنید.