ماهان شبکه ایرانیان

کدام سبزیجات موجب ابتلا به سرطان می‌شوند؟

یافتن راه‌های پیشگیرانه برای جلوگیری از ابتلا به سرطان ، از جمله انگیزه‌های محققان برای مقابله با این بیماری است. طبق یافته‌های جدید محققان صندوق پژوهش جهانی سرطان، نوعی از گونه سبزیجات ممکن است خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد.

سرطان هنوز هم یکی از عوامل اولیه مرگ و میر در دنیا محسوب می شود.
 
به گزارش ایسکانیوز، سرطان هنوز هم یکی از عوامل اولیه مرگ و میر در دنیا محسوب می‌شود.
 
یافتن راه‌های پیشگیرانه برای جلوگیری از ابتلا به سرطان، از جمله انگیزه‌های محققان برای مقابله با این بیماری است. طبق یافته‌های جدید محققان صندوق پژوهش جهانی سرطان، نوعی از گونه سبزیجات ممکن است خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد. 
 
سرطان به عنوان اصلی‌ترین عامل مرگ و میر در دنیا، تنها در سال 2020 قریب 10 میلیون نفر را به کام مرگ کشاند. این آمار در حالی ارائه شده که میلیاردها دلار برای یافتن درمان مؤثر آن هزینه می‌شود.
 
محققان به دنبال درک این موضوع هستند که چگونه سبک زندگی می‌تواند روی ابتلا به سرطان تأثیر می‌گذارد.
 
رژیم غذایی موضوع بخشی از این پژوهش‌هاست. یکی از جالب‌ترین کشف‌هایی که محققان به آن رسیده‌اند، سبزیجات غیرنشاسته ای است که به‌طور قابل توجهی خطر ابتلا به سرطان معده را افزایش می‌دهد. نگهداری موادغذایی را می‌توان به فرآیند درمان و نگهداری موادغذایی به‌گونه‌ای تعریف کرد که از فساد جلوگیری یا تا حد زیادی این فرآیند را آهسته کرده و از بیماری های ناشی از تغذیه جلوگیری کند و در عین حال ارزش غذایی، طعم و بافت غذاها را حفظ کند.
 
معمولا برای بالا بردن ماندگاری موادغذایی معمولا از نمک سود کردن و تهیه ترشی از آن استفاده می کردند که احتمال بروز سرطان معده را افزایش می دهد. مدل های حیوانی نشان می‌دهد که مقادیر بالای نمک، چسبندگی مخاطی را که از معده محافظت می‌کنند، تغییر داده و احتمال تشکیل ترکیبات N-nitroso را بالا می‌برد. 
 
علاوه بر این، مصرف زیاد نمک باعث تجمع میکروب هلیکوباکتر را افزایش می‌دهد که یکی از قوی‌ترین عوامل ابتلا به سرطان معده به شمار می‌رود. در نهایت، میزان بالای نمک مسئول آسیب سلولی است که باعث افزایش احتمال ابتلا به سرطان معده می‌شود. 
 
شواهدی دال بر این موضوع وجود دارد که مصرف غذاهایی که با نمک ماندگاری بالایی پیدا می‌کنند شامل سبزیجات غیرنشاسته‌ای، خطر ابتلا به سرطان معده را افزایش می‌دهند.
 
سبزیجات براساس محتوای نشاسته‌ای که دارند، به دو دسته نشاسته‌ای و غیرنشاسته‌ای تقسیم می‌شوند. هویج، چغندر، ازگیل، شلغم و نیز سبزیجات سبز و برگ دار مانند اسفناج و کاهو؛ سبزیجات چلیپایی شامل خانواده کلم به‌عنوان مثال کلم بروکلی، کلم و شاهی آبی؛ و سبزیجاتی چون پیاز، سیر و تره فرنگی از جمله سبزیجات غیرنشاسته‌ای هستند. 
 
در نقطه مقابل، میزان کربوهیدرات در سبزیجات نشاسته‌ای مانند سیب زمینی و سیب‌زمینی شیرین بسیار بالاتر از سبزیجات غیرنشاسته‌ای است. مطالعات حاکی از آن است افرادی که رژیم مداومی از غذاهای شور را مصرف می‌کنند، دو برابر بیشتر در معرض خطر سرطان معده قرار دارند. 
 
تحقیق روی مردان ژاپنی نشان می‌دهد در کسانی که کم‌ترین میزان مصرف نمک را داشته‌اند سالانه از هر 1000 نفر تنها یک نفر در معرض سرطان معده قرار می‌گیرد. اما در مردانی که مصرف نمک بالایی دارند، این آمار یک در هر 500 نفر است.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان