ماهان شبکه ایرانیان

آیا نوشیدن چای برای سلامتی فایده دارد؟

چای یک نوشیدنی رایج در سراسر جهان است. این یک نوشیدنی هیدراتاسیون با انواع مختلفی از انواع طعم‌ها است. چای در بسیاری از فرهنگ‌های مختلف نوشیدنی مهمی است. چای بدون کالری، یک افزودنی عالی برای رژیم غذایی کم کالری است.

آیا نوشیدن چای برای سلامتی فایده دارد؟

چای یک نوشیدنی رایج در سراسر جهان است. این یک نوشیدنی هیدراتاسیون با انواع مختلفی از انواع طعم‌ها است. چای در بسیاری از فرهنگ‌های مختلف نوشیدنی مهمی است. چای بدون کالری، یک افزودنی عالی برای رژیم غذایی کم کالری است.

سطوح کافئین در چای بسته به نوعی که می‌نوشید متفاوت است، اما به طور کلی چای کافئین بسیار کمتری نسبت به قهوه دارد. یک فنجان 8 اونسی قهوه سیاه حاوی 96 میلی گرم کافئین است. همین مقدار چای سیاه دم کرده حاوی 47 میلی گرم و چای سبز حاوی تنها 28 میلی گرم کافئین است. دمنوش‌های گیاهی محبوب مانند زنجبیل یا نعناع حاوی کافئین نیستند.

چای همچنین با کاهش خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها از جمله مشکلات شناختی، بیماری قلبی، سکته مغزی، دیابت و موارد دیگر مرتبط است.

اما ممکن است مواد مغذی و معدنی دیگری در چای وجود داشته باشد که شما از آنها آگاه نباشید و به جنبه‌های مختلف سلامتی شما کمک کند. در اینجا چیزی است که شما باید بدانید.

اطلاعات تغذیه‌ای

در اینجا حقایق تغذیه‌ای برای یک فنجان چای دم شده با آب آمده است:

  • کالری: 2
  • چربی: 0 گرم
  • کلسترول: 0 میلی گرم
  • سدیم: 7 میلی گرم
  • کربوهیدرات کل: 1 گرم
  • قندها: 0 گرم
  • پروتئین: 0 گرم

مواد مغذی و مواد معدنی مهمی که در بسیاری از چای‌ها یافت می‌شوند عبارتند از:

  • فلاونوئیدها
  • کاتچین‌ها
  • پلی فنول‌ها
  • پتاسیم
  • فسفر
  • منیزیم
  • مس
  • روی
  • کلسیم
  • فلوراید

با این حال، مهم است توجه داشته باشید که بسیاری از این مواد معدنی تنها به مقدار کم یافت می‌شوند. فرآیند دهیدراتاسیون و جوشاندن در تهیه چای و برگ‌های چای بسیاری از مواد مغذی موجود را از بین می‌برد.

فواید بالقوه سلامتی چای

چای نه تنها هیدراتاسیون و خوش طعم است، بلکه جایگزین خوبی برای آب است، بلکه مواد مغذی و معدنی موجود در آن می‌توانند به سلامت کلی شما کمک کنند.

در حالی که نوشیدن چای به تنهایی راه حل یا درمان هیچ بیماری نیست، به راحتی می‌توان آن را در یک رژیم غذایی سالم قرار داد. در اینجا چند فواید مهم چای برای سلامتی آورده شده است.

کاهش کلسترول

چای سیاه حاوی تئافلاوین‌ها و تئاروبگین‌ها (آنتی اکسیدان‌ها) است که فواید سلامتی برای بدن شما دارد. یک مطالعه نشان داد که آنها به کاهش کلسترول بالا (hypercholesterolemia) در صورت مصرف در رژیم غذایی شما کمک می‌‌کنند.

کاهش خطر ابتلا به هیپرگلیسمی

همین مطالعه نشان داد که تئافلاوین‌ها و تئاروبین‌های چای سیاه همچنین به کاهش خطر ابتلا به هیپرگلیسمی یا قند خون بالا کمک می‌کنند.

کاهش خطر ابتلا به سرطان

چای‌های سبز و سیاه همچنین حاوی پلی فنول‌های مهمی هستند که ریز مغذی‌هایی هستند که در غذاهای گیاهی یافت می‌شوند. پلی فنول‌های موجود در این نوع چای با تنظیم سالم رشد و بقای سلول‌های سرطانی مرتبط بوده است که منجر به کاهش خطر ابتلا به سرطان می‌شود.

کیفیت خواب بهتر و کاهش خطر افسردگی

برخی از چای‌ها، از جمله بابونه، برای کمک به مردم برای آرامش در پایان روز مصرف می‌شوند تا بتوانند بهتر بخوابند و آرام شوند و مشخص شده است که چای بابونه به زنان پس از زایمان کمک می‌کند تا خواب بهتری داشته باشند و افسردگی خود را کاهش دهند.

تمرکز و هوشیاری بیشتر

تحقیقات بیشتری برای درک دقیق تأثیر کافئین بر عملکرد شناختی لازم است. با این حال، برخی از مطالعات نشان داده‌اند که مصرف کافئین موجود در برخی چای‌ها، در دوزهای کم و به طور منظم، ممکن است به تمرکز و هوشیاری بیشتر کمک کند.

خطرات بالقوه چای

نوشیدن چای خطرات سلامتی زیادی ندارد. با این حال، به دلیل اینکه برخی از چای‌ها سطح بالایی از کافئین دارند، از جمله چای سیاه و چای سبز، چند نکته وجود دارد که باید هنگام نوشیدن آن در نظر بگیرید.

مصرف بیش از حد کافئین

هنگامی که بیش از حد کافئین مصرف می‌کنید، ممکن است علائمی مانند ضربان قلب سریع، لرزش عضلات، سردرد، عصبی بودن، اضطراب و بی‌خوابی را تجربه کنید. با این حال، این علائم بیشتر با نوشیدن مقدار زیادی قهوه مرتبط هستند، که کافئین بسیار بیشتری نسبت به حتی قوی‌ترین چای‌ها دارد.

به غیر از مصرف بیش از حد کافئین، خطرات کمی مرتبط با نوشیدن چای وجود دارد. از یک فنجان لذت ببرید تا بدن خود را هیدراته کنید و مواد معدنی و ریزمغذی‌های مهم را دریافت کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان