ما به طور معمول قسمتی از میوه را به همراه پوست آن بیرون می ریزیم در حالی که پوست میوه هم مراحل رسیدن و جذب مواد مغذی را همراه با خود میوه طی کرده است. بنابراین می توان از پوست آن هم استفاده  کرد تا جذب مواد مغذی کاملتر شود. 
 
به گزارش صد آنلاین ، در ادامه به پنج میوه که می توان از پوست آن هم استفاده کرد اشاره می کنیم :
 
پوست موز
پوست موزمانند میوه آن حاوی  پتاسیم، فیبر غذایی، چربی غیر اشباع و اسیدهای آمینه است و به ویژه پوست نارس آن سرشار از آنتی اکسیدان است.میتوانید پوست موز را در مخلوط کن به صورت اسموتی دربیاورید و  مصرف کنید.
 
پوست پرتقال
پوست پرتقال حاوی آنتی اکسیدان، کلسیم ویتامین B و  A و C است. جالب است بدانید فیبر پوست پرتقال از داخل آن بیشتر است.
 
پوست لیموترش
پوست لیموترش مواد مغذیهمچون کلسیم پتاسیم و ویتامین C دارد. 
 
پوست کیوی
پوست کیوی از فیبر غنی است. فیبر پوست این میوه تقریباً سه برابر خود میوه است.
 
ساقه کلم بروکلی
ساقههای این سبزی هم به اندازه بوته آن  مغذی و خوش طعم و دارای آنتی اکسیدان و فیبر ویتامین و فولات  است.