تولید ظروف قلع؛ سنت ۱۳۰۰ ساله در ژاپن/ ظرفی که آب را تمیز و خوش طعم نگه می‌دارند (فیلم)

تولید ظروف قلع در کارخانه ژاپنی را ببنید.این سنت بیش از ۱۳۰۰ سال در ژاپن قدمت دارد. این ظروف آب را تمیز نگه می‌دارند.

ظروف قلع اوزاکا یکی از صنایع دستی ژاپنی در منطقه اوزاکا ژاپن است. این کارخانه به تولید ظروف لوکس از فلز قلع معروف است.

به گزارش عصرایران به نقل از پروسس ایکس، کارخانه قلع اوزاکا ظروف نوشیدنی، گلدان، بشقاب، لوازم تحریر را از این فلز تولید می‌کند.

این فلز که به خاطر رسانایی حرارتی بالا و خاصیت تصیفه آب شناخته می شود، در ژاپن و بسیاری از نقاط جهان محبوب است.

این ظروف قلعی برای اولین بار حدود 1300 سال پیش در ژاپن ظاهر شد.

تعدادی از این ظروف، بشقاب و سایر محصولات قلعی متعلق به دوره آسوکا (592- 710) در ناحیه نارای ژاپن کشف شده است.

در یک فرهنگ لغت قدیمی و حرفه ای سال 1690 آمده که قلع‌کارانی در اطراف کیوتو زندگی می‌کنند.

این ظروف قلعی اوزاکا به دلیل جذب ناخالص‌های آب شناخته می‌شوند و به خاطر بهتر کردن طعم آب و نوشیدنی‌ها معروفند.

از انجایی چکش‌خواری قلع از دیگر فلزات سخت تر است، صنعتگران از دست برای شکل دهی آن استفاده می‌کنند.

قلع در برابر زنگ زدگی نیز مقاومت زیادی دارد و در حین حال مانع تلید باکتری می شود و نوشیدنی را بهداشتی نگه می‌دارد.

 

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان