ماهان شبکه ایرانیان

فواید قهوه و چای برای سلامتی

به غیر از آب، قهوه و چای محبوب‌ترین نوشیدنی‌های جهان هستند. هر دو مواد مغذی‌ای دارند که ممکن است به سلامتی شما کمک کنند و می‌توانند بهانه‌ای برای دور هم جمع شدن با دوستان باشند که این هم برای شما مفید است.

فواید قهوه و چای برای سلامتی

به غیر از آب، قهوه و چای محبوب‌ترین نوشیدنی‌های جهان هستند. هر دو مواد مغذی‌ای دارند که ممکن است به سلامتی شما کمک کنند و می‌توانند بهانه‌ای برای دور هم جمع شدن با دوستان باشند که این هم برای شما مفید است.

مبانی قهوه

دانه‌های قهوه روی درختان گلداری رشد می‌کنند که در بیش از 50 کشور جهان از جمله ایالات متحده (هاوایی) یافت می‌شوند. آنها برشته و آسیاب می‌شوند، سپس بسته به محل زندگی و سلیقه شما جوشانده، به صورت قطره‌ای دم می‌شوند، بخارپز یا خیس می‌شوند تا قهوه تهیه شود.

مبانی چای

بیش از دو سوم مردم جهان این نوشیدنی را می‌نوشند که از برگ گیاهی به نام کاملیا سیننسیس تهیه می‌شود. به طور معمول برگ‌ها را به مدت چند دقیقه در آب جوش دم کرده و سپس چای را به صورت داغ یا با یخ سرو می‌کنید.

سبز، اولانگ، سیاه: تفاوت آنها چیست؟

تولیدکنندگان چای برگ‌ها را خشک و خرد می‌کنند تا روغن‌های آنها را استخراج کنند، سپس بسته به نوع چایی که می‌خواهند تهیه کنند، ممکن است آنها را برای مدتی در معرض هوا قرار دهند. این “تخمیر” نامیده می شود – واکنش شیمیایی است که بر طعم برگ ها تأثیر می گذارد و آنها را قهوه‌ای می‌کند.

هرچه بیشتر در معرض هوا قرار گیرند، کافئین بیشتری دارند. چای سبز از برگ‌هایی استفاده می‌کند که اصلاً تخمیر نشده‌اند، به همین دلیل تقریباً کافئین ندارد. اولانگ از برگ‌هایی استفاده می‌کند که مدتی تخمیر شده‌اند، در حالی که برگ‌های چای سیاه بیشترین زمان تخمیر را دارند.

رادیکال‌های آزاد

این مواد شیمیایی می‌توانند به سلول‌های شما آسیب برسانند و منجر به بیماری شوند. بدن شما آنها را زمانی تولید می‌کند که برخی غذاها را به انرژی تبدیل می‌کند و زمانی که نور خورشید به پوست شما می‌رسد. همچنین می‌توانید آنها را از چیزهایی که می‌خورید و می‌نوشید دریافت کنید. چای و قهوه به بدن شما کمک می‌کنند با مواد شیمیایی خود به نام آنتی اکسیدان با رادیکال های آزاد مبارزه کند.

دیابت نوع 2

هم چای و هم قهوه با کاهش احتمال ابتلا به این بیماری مرتبط هستند که بر نحوه استفاده بدن شما از قند خون (گلوکز) برای سوخت تأثیر می‌گذارد. قهوه مقدار زیادی آنتی اکسیدان خاصی دارد که به حفظ قند خون در سطح پایین‌تر و پایدارتر کمک می‌کند – چالش اصلی دیابت. و آنتی اکسیدان‌های موجود در چای ممکن است به بدن شما در پردازش قند خون کمک کنند.

بیماری پارکینسون

قهوه و چای ممکن است به مقابله با این بیماری جدی که به سلول‌های عصبی مغز حمله می‌کند و حرکت را برای شما دشوار می‌کند کمک کند. برخی از مطالعات نشان می‌دهند که کافئین می‌تواند علائم اولیه پارکینسون را تسکین دهد، در حالی که برخی دیگر نشان می‌دهند که نوشیدن قهوه و چای ممکن است در وهله اول به محافظت از مغز شما در برابر آن کمک کند.

بیماری قلبی

پزشکان قبلاً فکر می‌کردند که افراد مبتلا به این بیماری باید به دلیل کافئین، مصرف چای و قهوه را کاهش دهند، اما اکنون به نظر می‌رسد که آنها ممکن است از شما در برابر آن محافظت کنند. در یک مطالعه، افرادی که روزانه 3 تا 5 فنجان قهوه می‌نوشیدند، احتمال کمتری داشت که تجمع کلسیم در عروق خونرسان به عضله قلب داشته باشند. این می‌تواند به معنای کاهش احتمال ابتلا به بیماری قلبی باشد.

بیماری کبد

این اندام دیگری است که احتمالاً از فنجان صبحگاهی قهوه بهره‌مند می‌شود. نوشیدن 3 یا بیشتر فنجان قهوه در روز ممکن است احتمال ابتلا به بیماری مزمن کبد، سیروز و سرطان کبد را کاهش دهد و ممکن است یک داروی جایگزین برای افرادی باشد که به این بیماری ها مبتلا هستند. قهوه بیش از 100 ترکیب شیمیایی مختلف دارد و دانشمندان در حال تلاش برای کشف عملکرد آنها و نحوه همکاری آنها برای کمک به کبد شما هستند.

سکته مغزی

این اتفاق زمانی رخ می‌دهد که خون‌رسانی به ناحیه خاصی از مغز شما قطع می‌شود و نوشیدن یک فنجان قهوه یا چای در روز ممکن است خطر ابتلا به آن را کاهش دهد. این ممکن است به این دلیل باشد که قهوه می‌تواند التهاب را کاهش دهد و به کنترل سطح قند خون شما کمک کند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان