ماهان شبکه ایرانیان

گوشت ورقه ای با مواد صنعتی؛ طرز تهیه شابوشابو یک غذای ژاپنی! (فیلم)

در ادامه شبیه سازی این غذا با مواد صنعتی را مشاهده می کنید...

عصر ایران - شابوشابو یک غذای ژاپنی شامل قطعه‌های نازک گوشت و سبزی‌های پخته شده در آب است. این غذا شبیه به سوکی‌یاکی است. در هر دو آن‌ها از قطعات باریک و تکه‌شده گوشت و سبزی‌هائی استفاده می‌شود که در سس‌های مختلف غلتانده و سرو می‌شوند ولی شابوشابو نسبت به سوکی‌یاکی بیشتر طعم‌دار و کمتر شیرین است.

 

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان