گوشت ورقه ای با مواد صنعتی؛ طرز تهیه شابوشابو یک غذای ژاپنی! (فیلم)

در ادامه شبیه سازی این غذا با مواد صنعتی را مشاهده می کنید...

عصر ایران - شابوشابو یک غذای ژاپنی شامل قطعه‌های نازک گوشت و سبزی‌های پخته شده در آب است. این غذا شبیه به سوکی‌یاکی است. در هر دو آن‌ها از قطعات باریک و تکه‌شده گوشت و سبزی‌هائی استفاده می‌شود که در سس‌های مختلف غلتانده و سرو می‌شوند ولی شابوشابو نسبت به سوکی‌یاکی بیشتر طعم‌دار و کمتر شیرین است.

 

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان