یکی از انواع پلو محبوب و مقوی پلو پاکستانی می باشد. این پلو نیاز به خورشت ندارد و در عرض 25 دقیقه می توانید غذا را آماده کرد و حدود 1 ساعت بر روی حرارت قرار داد تا آماده شود. در تهیه این غذای مقوی و خوش طعم از مواد ها اولیه ای مانند نخود فرنگی و هویج استفاده می شود. دستور تهیه این غذای خوش طعم یعنی طرز تهیه پلو پاکستانی با روش اصلی در این مطلب قرار دارد.
پلو پاکستانی را می توان به همراه انواع ترشیجات مانند ترشی برگ چغندر، ترشی بامیه و یا حتی ترشی انار سرو کرد. برای تهیه این سه ترشی متفاوت کافی است تا بر روی لینک قرار گرفته شده در مطلب کلیک نمایید. در تهیه پلو پاکستانی به دلخواه می توان از مواد های لازم دلخواه مانند کلیک بروکلی و یا حتی کرفس استفاده کرد. در نهایت این پلو را به همراه سبزیجات و انواع ترشی سرو کرد.
مواد لازم
- پیاز 2 عدد
- هویج 2 عدد
- سیر 2 حبه
- هل 5 عدد
- گل کلم 100 گرم
- نخود فرنگی 250 گرم
- برنج 5 پیمانه
- فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
- دارچین به مقدار لازم
- زردچوبه به مقدار لازم
- روغن به مقدار لازم
- نمک به مقدار لازم
طرز تهیه پلو پاکستانی با روش اصلی
ابتدا برای تهیه پلو پاکستانی باید برنج را به خوبی بشویید و کنار بگذارید تا با مقداری آب خیس بخورد. سپس در قابلمه ای مناسب مقداری آب بریزید و بر روی حرارت قرار دهید. پیاز را پوست و رنده کنید و با مقداری روغن در تابه ای مناسب تفت دهید.
هویج خلالی شده را به همراه سیر له شده به پیاز اضافه کنید و دوباره تفت دهید. نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و دارچین را هم به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا کلیه مواد با هم مخلوط شوند. حالا گل کلم را به خوبی بشویید و خرد کنید. سپس به تابه بی افزایید.
در ادامه باید نخود فرنگی ها را هم به تابه بی افزایید و تفت دهید. سپس برنج را در آب جوشیده بریزید و در زمان مشخص آبکش کنید. قابلمه را آب بکشید و بر روی حرارت قرار دهید تا آب قابلمه خشک شود. ته قابلمه مقداری روغن بریزید و به دلخواه می توان از ته دیگ استفاده کرد.
پس از گذاشتن ته دیگ و یا ریختن روغن خالی 1/3 برنج را در قابلمه بریزید. سپس مقداری از مواد آماده شده بریزید و دوباره نصف برنج را بریزید. این کار را تکرار کنید تا برنج و مواد تمام شود. پس از دم کشیدن برنج می توان پلو پاکستانی خود را سرو کرد. نوش جان.