قرابیه یکی از شیرینی های خوشمزه، محبوب و سنتی تبریز می باشد که با استفاده از مواد های اولیه مختلفی و در طعم های متنوعی تهیه می شود. قرابیه ترتیل یک نوع قرابیه متفاوت و خاص می باشد که با استفاده از مواد های اولیه ای مانند مواد اولیه کیک تهیه می شود. برای تهیه این قرابیه می توان از انواع رنگ های خوراکی استفاده کرد. طرز تهیه قرابیه ترتیل با روشی راحت در این مطلب قرار داد.
همانطور که گفته ایم قرابیه انواع مختلفی داره که برای مثال قرابیه مربایی، قرابیه عسلی و قرابیه شکلاتی دارد سه تا از قرابیه های ساده و خوشمزه می باشد که به راحتی تهیه می شود. قرابیه نوعی شیرینی است که شیرینی ها هم انواع مختلفی دارند. برای تزئین قرابیه ترتیل از شکلات تخته ای ذوب شده و یا حتی پودر قند به دلخواه استفاده کرد که البته این نوع شیرینی بدون تزئین هم دارای ظاهری جذاب می باشد.
مواد لازم
- تخم مرغ 2 عدد
- پودر قند 2 استکان
- بکینگ پودر 2 و نیم قاشق چای خوری
- وانیل 1/2 قاشق چای خوری
- آرد حدود 3 الی 4 لیوان
- روغن مایع 40 گرم
- کره 120 گرم
طرز تهیه قرابیه ترتیل خوشمزه
ابتدا برای تهیه قرابیه کره به دمای محیط رسیده، تخم مرغ، پودر قند و روغن مایع را درون کاسه ای مناسب با استفاده از لیسک هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. سپپس وانیل، آرد و بکینگ پودر را هم به کاسه اضافه کنید و آرد را بهتر است کم کم اضافه نمایید و زمانی که دارای خمیری نرم شدید ریختن آرد را متوقف کنید.
اگر آرد تمام شد و خمیر هنوز شل بود مقداری آرد دوباره به خمیر اضافه کنید. خمیر را چند دقیقه با دست ورز دهید. ماسوره ترتیل را بردارید و مقداری از خمیر را در ماسوره بریزید و فشار دهید. قرابیه ها را را داخل سینی فر از قبل چرب شده بگذارید و می توان به جای چرب کردن از کاغذ روغنی استفاده کرد.
فر را بر روی دمای 170 درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود. پس از اینکه گرم شد سینی را به مدت 15 الی 20 دقیقه در فر قرار دهید. پس از این مدت زمانی که شیرینی ها خنک شدند می توان قرابیه های ترتیلی خوشمزه را به همراه چای، انواع شربت و انواع آبمیوه ها سرو کرد. نوش جان.