با استفاده از سیب زمینی می توان انواع غذاهای اصلی و یا حتی پیش غذاهای خوشمزه و متفاوتی تهیه کرد. پوآچای سیب زمینی یکی از غذاهای خوش طعم و متفاوتی بوده که با استفاده از سیب زمینی و دیگر مواد های اولیه و با استفاده از خمیر مخصوص تهیه می شود. این غذا بسیار مناسب برای وعده ناهار و شام می باشد. طرز تهیه پوآچای سیب زمینی در این مطلب قرار دارد.
سیب زمینی خامه ای، سیب زمینی کره ای و سیب زمینی پفکی سه نوع دیگر از غذاهای لذیذ و متنوع با سیب زمینی می باشند که برای تهیه این غذاهای لذیذ کافی است تا بر روی لینک های قرار گرفته شده در مطلب کلیک نمایید. همانطور که می دانید انواع غذا با سیب زمینی را می توان به همراه سس های مخصوص و یا حتی سس کچاپ، مایونز و سس فرانسوی به دلخواه سرو کرد.
مواد لازم
- پیاز 1 عدد
- جعفری 1 دسته
- سیب زمینی آب پز 3 عدد
- پنیر سفید 1 لیوان
- شیر ولرم 1 لیوان
- آب 1 لیوان
- تخم مرغ 2 عدد
- روغن زیتون 1 لیوان
- آرد گندم 6 لیوان
- شکر 1 1/2 قاشق غذا خوری
- نمک 1 و 1/2 قاشق مربا خوری
- خمیر مایه خشک 1 قاشق مربا خوری
- فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه پوآچای سیب زمینی خوشمزه و متفاوت
ابتدا برای تهیه خمیر باید شکر، نمک، خمیر مایه، آب، شیر ولرم و روغن زیتون را در کاسه ای مناسب بریزید و هم بزنید. سپس آرد را به آرامی کم کم بی افزایید و در حین افرودن آرد خمیر را هم بزنید. در ادامه 1 عدد زرده تخم مرغ و 2 تا سفیده تخم مرغ را به کاسه بی افزایید.
یک عدد زرده باقی مانده تخم مرغ برای رومال است. روی خمیر را با سلفون بپوشانید تا به عمل بی آید. از خمیر به عمل آمده مقداری به اندازه یک تخم مرغ بردارید و خمیر را با دست خود پهن و کمی گود کنید. سپس مقداری سیب زمینی آب پز و له شده، فلفل سیاه پنیر سفید، پیاز رنده شده و جعفری ساطوری در خمیر بگذارید.
حالا روی خمیر به دلخواه برش هایی ایجاد کنید و تمام خمیر را پر از مواد داخلی کنید. با استفاده از فرچه روی خمیر ها را با زرده تخم مرغ رومال کنید. سپس بوآچای سیب زمینی را در دمای 180 درجه سانتی گراد فر قرار دهید و تا زمانی که روی آن طلایی رنگ شود صبرکنید. در ادامه بوآچاهای سیب زمینی خود را به همراه انواع سس سرو کنید. نوش جان.