چای ناجی زندگی انسان ها! چگونه نوشیدن چای باعث کاهش مرگ و میر بشریت شده است؟

پروفسور انتمان داده های بیش از ۴۰۰ محله در سراسر انگلستان را ارزیابی کرده و میزان مرگ و میر قبل و بعد از محبوب و مقرون به صرفه شدن چای را بررسی کرده است.

گاهی نوشیدن یک فنجان چای پس از یک روز پرمشغله معجزه می کند. تحقیقات جدید نشان داده اند که این نوشیدنی ممکن است در دهه 1700 جان انسان ها را نجات داده باشد.

به گزارش روزیاتو، کارشناسان دریافتند که افزایش محبوبیت چای با کاهش نرخ مرگ و میر در سراسر انگلستان در طول انقلاب صنعتی که وضعیت بهداشت در آن زمان نامناسب بود، مرتبط است.

چراکه جوشاندن آب، باکتری ها و انگل هایی را که باعث ابتلا به بیماری های کشنده مانند اسهال خونی می شوند، از بین می برد.

شواهد نشان می دهند که در اواخر دهه 1780، در طول انقلاب صنعتی، چای تقریباً در دسترس همه مردم در انگلستان بوده است.

جمعیت در حال افزایش بوده و در واقع باید در این دوره شاهد افزایش مرگ و میر باشیم. اما در نهایت شاهد کاهش نرخ مرگ و میر هستیم که می‌توان آن را به معرفی و محبوبیت چای و به طور خاص‌، جوشاندن آب نسبت داد.

ساموئل جانسون، نویسنده مشهور انگلیسی، یکی از اولین حامیان نوشیدن چای بود.

در سال 1757 او خود را به عنوان یک «چای‌خور سفت و سخت» توصیف کرد که کتری او وقت ندارد که خنک شود!

اسهال خونی، یک بیماری شدید گوارشی بوده که باعث مرگ و میر زیادی در دهه 1700 شد.

در زمان شیوع این بیماری در برخی از نقاط اروپا، 90 درصد از مرگ و میرها ناشی از اسهال خونی بوده است.

پروفسور انتمان داده های بیش از 400 محله در سراسر انگلستان را ارزیابی کرده و میزان مرگ و میر قبل و بعد از محبوب و مقرون به صرفه شدن چای را بررسی کرده است.

او تجزیه و تحلیل مناطق را بر اساس کیفیت آب انجام داد که باید بر اساس ویژگی‌های جغرافیایی مانند تعداد منابع آب جاری یا ارتفاع استنباط می‌شد.

در مناطقی که کیفیت آب بدتر بوده، با ورود چای شاهد کاهش بیشتری در نرخ مرگ و میر هستیم.

این محقق تصریح کرد که حجم وسیعی از داده های تاریخی موجود در بریتانیا امکان انجام پژوهش او را فراهم کرده است.

مکان‌های بسیار کمی در جهان داده‌هایی مانند این دارند. انجام این پژوهش بدون تلاش‌های عظیم جمعیت‌شناسان و مورخانی که این مجموعه داده‌ها را گرد‌آوری کردند که من قادر به تجزیه و تحلیل آنها بودم، امکان‌پذیر نبود.

در بسیاری از کشورهای در حال توسعه، دسترسی به آب سالم همچنان یک معضل است.

پروفسور انتمان گفت که افزایش محبوبیت چای در انگلستان مثالی از این است که چگونه یک تغییر رفتاری ساده (جوشاندن آب قبل از نوشیدن آن) می تواند تأثیرات مثبت زیادی داشته باشد.

مردم رفتار خود را تغییر دادند؛ اما نه به دلیل توصیه هایی در مورد عادات سالم یا مصرف آب تمیز، بلکه صرفاً به این دلیل که می خواستند چای بنوشند.

این یک مثال عالی از این است که چگونه یک جمعیت بدون اینکه کسی تلاش کند فرهنگ یا آداب و رسوم آن ها را تغییر دهد، رفتار سالمی را اتخاذ کردند.

این چیزی است که می‌توانیم هنگام بررسی مداخلات آینده با هدف بهبود سلامت به طور کلی، از جمله در مورد آب، از آن الگوبرداری کنیم.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان