ماهان شبکه ایرانیان

تولید برنجی که مزه گوشت می‌دهد!

وانگ شووی مولف ارشد پژوهش می‌گوید این برنج ظاهری نرمال دارد، اما پس از پختن طعم گوشت و برنج را می‌دهد. به این ترتیب برنج مواد مغذی را فراهم می‌کند و از سوی دیگر سلول‌های گوشت پروتئین را به آن می‌افزایند. محققان معتقدند با کمک این روش یک وعده غذایی متعادل و مغذی تولید می‌شود.

محققان چینی مدعی شده‌اند نوع جدیدی از یک برنج غنی‌شده را که گوشت نیز در آن وجود دارد، ابداع کرده‌اند.

در حقیقت آنها روشی برای کشت سلول های گوشت به طور مستقیم روی دانه های برنج ایجاد کرده اند. تولید گوشت روی سیاره خاکی چالش به حساب می آید زیرا به زمین، آب و انرژی زیادی نیاز دارد و از سوی دیگر گازهال گلخانه ای انبوهی تولید می کند اما برنج آزمایشگاهی روشی بهتر برای دستیابی به مواد مغذی است که در میانه چالش های گفته شده، وجود دارد.

به گزارش مهر، گروهی از محققان مرکز تحقیقات گوشت چین در این زمینه آزمایشی انجام دادند. محققان دانه های برنج را پیش فراوری و سپس از آنها برای کشت لایه نازکی از سلول های گوشت مرغ یا خوک به طور مستقیم روی سطح دانه ها استفاده کردند. آنها دانه های برنج را انتخاب کردند زیرا غنی از فیبر و مواد مغذی دیگر هستند. علاوه بر آن سلول های حیوانی نیز به طور خاص در آزمایشگاه برای این منظور تولید شده بودند.

وانگ شووی مولف ارشد پژوهش می گوید این برنج ظاهری نرمال دارد اما پس از پختن طعم گوشت و برنج را می دهد. به این ترتیب برنج مواد مغذی را فراهم می کند و از سوی دیگر سلول های گوشت پروتئین را به آن می افزایند. محققان معتقدند با کمک این روش یک وعده غذایی متعادل و مغذی تولید می شود.

چنین غذایی دارای فیبررژیمی، کربوهیدرات، ویتامین و مواد معدنی برنج معمولی است و همزمان آمینو اسیدها و پروتئین های حیوانی نیز به آن افزوده شده است.

البته به نظر می رسد محققان کره جنوبی نیز مشغول توسعه چنین ایده ای بوده اند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان