ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه دم کباب غذای سنتی و محبوب قزوینی

اگر از علاقه مندان به دستورهای پخت خانگی هستید در این بخش می توانید با طرز تهیه دم کباب ویژه خانگی همراه ما باشید. یک غذای لطیف با طعم و عطر دارچین و زعفران که فوق العاده است.

طرز تهیه دم کباب غذای سنتی و محبوب قزوینی

شما علاقه مندان به آشپزی‌ های ویژه و متنوع می‌ توانید در این قسمت با طرز تهیه دم کباب آشنا شوید. این کباب ویژه طعم فوق العاده‌ ای داشته و می‌ توانید در کنار برنج نیز آن را سرو کنید.

برای داشتن یک کباب لطیف ویژه با طعم فوق العاده در این بخش همراه ما باشید. طرز تهیه کباب رولت و کباب سیسیلی را می توانید در لینک مطالعه کنید.

روش تهیه دم کباب

مواد اولیه:

  • گوشت قیمه: 500 گرم
  • لپه: 150 گرم
  • پیاز متوسط: 2 عدد
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق سوپ خوری
  • دارچین: 1 قاشق چای خوری
  • سیب زمینی: 1 عدد
  • پودر تخم گشنیز: 2 قاشق چای خوری
  • لیمو عمانی: 5 عدد
  • فلفل، نمک، زردچوبه: به میزان لازم
  • زعفران: 1 قاشق سوپ خوری
  • پیاز داغ: 3 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه دم کباب:

برای داشتن یک قیمه آبدار ویژه قزوینی که دستور تهیه ساده‌ ای دارد، ابتدا باید لپه‌ ها را از شب قبل بشورید و خیس کنید. چند مرتبه آب لپه‌ ها را عوض کرده تا نفخ آن گرفته شود.

دستور تهیه دم کباب

بعد از اینکه لپه‌ ها یک یا دو ساعت خیس شد، لیمو عمانی‌ ها را هم از یک ساعت قبل درون مقداری آب خیس کنید. مقداری روغن درون تابه ریخته و گوشت‌ ها را به همراه پیاز نگینی شده درون آن بریزید. مقداری ادویه زردچوبه به مواد اضافه کرده و خوب تفت دهید. بعد از اینکه گوشت و پیاز سرخ شد، لپه‌ ها را اضافه کرده و به همراه مواد تفت دهید.

مقداری آب درون ظرف ریخته و روی گوشت‌ ها را با آب بپوشانید. در ادامه زمان دهید تا گوشت و لپه‌ ها پخته شود. برای اینکه یک گوشت لطیف و نرم داشته باشید. نمک ولیو عمانی و رب را باید در مرحله آخر اضافه کنید.

20 دقیقه آخر پخت سیب زمینی‌ های نگینی شده لیمو امانی را اضافه کرده و رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری روغن درون تابه تفت داده و بعد از اینکه بوی خامی آن گرفته شد، به مواد خود اضافه کنید. در این بخش کباب را مزه کرده و در صورتی که نیاز به نمک دارد به آن مقداری نمک بزنید.

طرز تهیه دم کباب

در مرحله آخر از طرز تهیه دم کباب پیاز داغ، زعفران، پودر گشنیز را به مواد افزوده و کمی زمان دهید تا مواد شما به خوبی مزه‌ دار شود. این کار را باید 40 دقیقه آخر پخت انجام دهید. همچنین مقداری پودر دارچین به دلخواه به مواد افزوده که طعم فوق العاده‌ای به آن می‌ دهد.

در صورتی که بوی بد گوشت را دوست ندارید، می‌ توانید از پودر دارچین و پودر هل برای عطر دار کردن و از بین بردن بوی بد گوشت استفاده نمایید. این کار بسیار تکنیکی بوده و برای انواع خورشت‌ ها نیز می‌ توانید استفاده کنید.

از نکات تکمیلی برای سرو این کباب ویژه قزوینی آبدار بودن آن از شما باید کمی این کباب را آبدار سرو کنید. همچنین برای داشتن یک بافت لطیف باید رب و لیمو عمانی را در مراحل آخر افزوده که گوشت و لپه به خوبی پخته شده و رب باعث سفت شدن آن نشود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان