ماهان شبکه ایرانیان

فواید پوست میوه ها/آیا پوست میوه‌ها برای تندرستی سودمندند؟

همه ما شنیده‌ایم که سیب را پوست نخورید یا خیار را با پوست بخورید. مدت‌ها پس از آن می‌گفتند پوست میوه‌ها سودمند اما به‌راستی کدام درست است؟

 بیش‌تر مواد معدنی و ویتامین‌های موجود در میوه‌ها و سبزیجات روی پوست آن‌ها متمرکز شده است. در عین حال آفت‌کش‌ها و سایر مواد شیمیایی موجود روی پوست آن‌ها می‌تواند خطراتی برای تن‌درستی به‌وجود آورند.

به گزارش رویداد24، شاید برایتان جالب باشد که متوجه شدید در پوست میوه این اندازه ویتامین و مواد معدنی وجود دارد که ما هر روز آن‌ها را دور می‌ریزیم. در این زمینه پژوهش‌های زیادی انجام شده است برای نمونه براساس داده‌ها و اطلاعات یکی از این پژوهش‌ها پوست کندن یک میوه یا سبزی تا 25 درصد از ریزمغذی‌های ضروری آن را از بین می‌برد.

خطرات ناشی از پوست میوه‌ها و سبزیجات

ماموریت اصلی آفت‌کش‌ها دور نگه داشتن جوندگان، نرم تنان و حشرات از میوه‌ها و سبزیجات است. این حق ماست که به هر قیمتی شده از مصرف مواد شیمیایی اجتناب کنیم، زیرا این مواد حاوی ترکیباتی سرطان زا هستند و مصرف منظم آن‌ها می‌تواند منجر به بیماری‌های جدی شود.

استفاده از آفت‌کش‌ها در فرانسه به خوبی کنترل می‌شود و 97٪ از محصولات فروخته شده در این کشور حاوی سطحی کم‌تر از حداقل باقی‌مانده مجاز (MRL) از آفت‌کش مطابق با مقررات است.

3 درصد باقیمانده شامل فلفل، گوجه فرنگی، اسفناج، نارنگی، کاهو و انگور هستند، میوه‌ها و سبزیجاتی که به طور مرتب مصرف می‌شوند. اکنون پرسش این‌جاست که آیا میوه و سبزیجات با برچسب اورگانیگ (BIO) می‌تواند جایگزین مناسبی برای در امان ماندن از آفت‌کش‌ها باشد؟

آیا میوه و سبزیجات ارگانیک نیز حاوی آفت‌کش است؟

شوربختانه میوه‌ها و سبزیجات ارگانیک عاری از مواد شیمیایی نیستند، هرچند که کم‌تر از سایرین به این مواد آغشته هستند. بر اساس گزارش آژانس ملی ایمنی غذا و سلامت از هر ده غذای ارگانیک، یک مورد حاوی بقایایی از آفت کش است، در حالی که برای بقیه میوه و سبزیجات غیر ارگانیک، این میزان یک مورد از هر دو مورد است؛ بنابراین ترجیحا بهتر است تا از محصولات کشاورزی ارگانیک استفاده شود، بدون اینکه فراموش کنید همیشه آن‌ها را به خوبی بشویید.

راه حل دور ماندن از آفت کش‌ها؟

راه حل‌های دیگری نیز وجود دارد تا از خود در برابر علف کش‌ها، قارچ کش‌ها، حشره کش‌ها یا حتا نیترات‌ها محافظت کنید و در عین حال بخش زیادی از مواد مغذی موجود در میوه‌ها و سبزیجات تازه را حفظ کنید. اگر می‌خواهید که پوست میوه‌ها را جدا کنید بهتر است که این کار را با یک پوست‌کن که بخش نازکی از پوست میوه‌ها را جدا می‌کند انجام دهید. این کار باعث می‌شود که بسیاری از مواد معدنی و ویتامین‌های موجود در نزدیکی پوست‌میوه‌ها به خوبی حفظ شود.

برای برخی از سبزیجات مانند کدو سبز، بادمجان یا خیار، می‌توانید پس از آن‌که آن‌ها را به خوبی شستید، بخشی از پوستشان را نگه دارید. برای سبزیجات با پوستی ضخیم‌تر مانند سیب زمینی، هویج، تره فرنگی و شلغم می‌توان آن‌ها را پیش از مصرف با یک اسفنج زبر یا یک مسواک به خوبی شستشو داد تا بتوان به اندازه کافی با از بین بردن بقایای آفت کش‌ها از تمام مزایای آن‌ها بهره‌مند شوید!

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان