ماهان شبکه ایرانیان

جدال تاریخی فلسطینی با اشغالگر در سایه نزاع اسرائیل و ایران محو نشود

رسانه‌های جهان اکنون جنگ ۷۵ ساله بین فلسطین و اسراییل را به جنگی میان ایران و اسراییل بدل کرده‌اند. افکار عمومی جهان به ‌تدریج به سمتی پیش می‌رود که فلسطین، غزه و لبنان به فراموشی سپرده شود و چهره ایران و اسراییل به عنوان دو طرف اصلی نبرد معرفی شود.

روزنامه اعتماد؛  علی آهنگر
 
«جمهوری اسلامی باید کاری کند که در افکار عمومی جهان بحث فلسطین تبدیل به نزاع اسراییلی - ایرانی نشود، بلکه این یک جدال بین رژیم صهیونیستی اشغالگر با فلسطینیان صاحب حق است، آنها دارند به گونه‌ای در دنیا جا می‌اندازند که گویی یک نزاع بین ایران و اسراییل است و ‌واژه فلسطین را که بیان‌کننده هویت و ‌حقیقت قضیه است، دارند آرام آرام محو می‌کنند. بنابراین ایران، دنیای عرب و جهان اسلام باید نسبت به این توطئه حساس باشند و نگذارند این توطئه جامه عمل بپوشد.»
 
این گفتار یک نظریه‌پرداز آگاه و دلسوز است که به درستی و حساسیت به خطر محو نام فلسطین از محور اصلی یک مبارزه 75 ساله پرداخته است.
 
علی‌اکبر صالحی در گفت‌وگوی روز جمعه خود با سایت «انتخاب» با حساسیت هشدار می‌دهد که جنگ اسراییل و ایران اکنون به گونه‌ای پیش می‌رود که موجب محو صاحب اصلی و حقانیت تاریخی جنگ می‌شود. 
 
رسانه‌های جهان اکنون جنگ 75 ساله بین فلسطین و اسراییل را به جنگی میان ایران و اسراییل بدل کرده‌اند. افکار عمومی جهان به ‌تدریج به سمتی پیش می‌رود که فلسطین، غزه و لبنان به فراموشی سپرده شود و چهره ایران و اسراییل به عنوان دو طرف اصلی نبرد معرفی شود.
 
این کاملا آشکار است که نام بزرگ ایران در ورود مستقیم به جنگ، نام فلسطین را به فراموشی می‌سپارد. آیا این به نفع آرمان‌های 75 ساله و جنگ‌ها و خون‌های ریخته شده در سرزمین فلسطین است که به این آسانی محو شود و جنگ امروز خاورمیانه جنگی بین ایران و اسراییل به افکار عمومی جهان معرفی شود؟  نقش ایران در این میانه چیست؟
 
اگر دور و تسلسل جنگ بین ایران و اسراییل ادامه یابد، به این انگاره رسانه‌های استکبار دامن نمی‌زند؟ اگر آتش جنگ بین ایران و اسراییل تداوم یابد، درست همان چیزی نیست که دستگاه تبلیغاتی-رسانه‌ای جهان به دنبال آن است؟ آنچه جهان به آن حساسیت ویژه دارد، حقانیتی است که طی ده‌ها سال از مردم مظلوم فلسطین دریغ شده است. 
 
انتفاضه
 
آنچه مردم کشورهای جهان را در این چند ماه گذشته علیه اسراییل و سیاست‌های غرب به خیابان‌ها کشانده، ویرانه‌ها و خون‌هایی بود که از مردم بی‌دفاع و مظلوم غزه به زمین ریخته است.  کشتار بیش از 42 هزار نفر از مردم غزه که بر پایه گزارش‌های منابع مستقل 18 هزار نفر از آنان زن و بیش از 14 هزار نفر کودک بودند و 10 هزار کشته هنوز زیر خروارها آوار خفته‌اند.
 
این نسل‌کشی بی‌رحمانه خشمی در بین جهانیان برانگیخت که پایانی ندارد. پس بی‌دلیل نیست که دستگاه تبلیغاتی گسترده حهان غرب بخواهد سیل خشمگینانه افکار عمومی مردم خود را به سمتی دیگر هدایت کند. به سمت ایران.
 
اکنون هیولای خبری و افکارساز جهان غرب که غالبا از بانک‌های یهودی پشتیبانی می‌شوند، تیترهای بزرگ و تحلیل‌های عمده خود را به درگیری ایران و اسراییل سوق داده‌اند.
 
حال سوال تعیین‌کننده که شخصیتی همچون علی‌اکبر صالحی زمینه طرح آن را با درایت و هوشمندی ایجاد کرده‌اند، این است که آیا فعالیت‌ها و اقدام‌های نظامی ایران، ناخواسته در همین مسیر حرکت نمی‌کند؟! آیا ایران رضایت می‌دهد که نام و هویت فلسطین در این مبارزه محو و با تبلیغات سرسام‌آور دنیای سلطه، به نزاعی میان ایران و اسراییل تغییر یابد؟!
 
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی