ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه آش غلغل شوشتر غذای سنتی و خوشمزه

طرز تهیه آش غلغل خانگی با یک دستور ساده را در این قسمت مطالعه می کنید. این آش خانگی رسپی ساده ای داشته و با ترکیب حبوبات و گوشت تهیه می شود.

طرز تهیه آش غلغل شوشتر غذای سنتی و خوشمزه

اگر به دنبال دستورهای متنوع آش‌ های خانگی هستید، در این قسمت می‌ توانید با طرز تهیه آش غلغل آشنا شوید. نحوه تهیه این آش بسیار ساده بوده و دستور ساده‌ ای دارد.

رسپی آش غلغل:

برای داشتن این آش محلی مخصوص و خانگی می‌ توانید در این بخش با یک رسپی ساده آن همراه ما باشید. طرز تهیه آش شوربا و آش یخ با رسپی های ویژه را در این بخش مطالعه می کنید.

دستور پخت آش غلغل

مواد اولیه:

  • سردست: 400‌ گرم
  • پیاز: 1 عدد
  • برنج: 1 دوم‌ پیمانه
  • نخود: نصف پیمانه
  • عدس: نصف پیمانه
  • گندم پوست کنده: 1 پیمانه
  • لوبیا چشم بلبلی: 1 چهارم پیمانه
  • پودر لیمو عمانی: 1 قاشق سوپ خوری
  • باقلای: 1 چهارم پیمانه
  • زردچوبه، نمک، فلفل: به میزان لازم
  • نعنا داغ و سیر: برای تزیین

طرز تهیه آش غلغل:

برای داشتن این آش محلی مخصوص و متنوع می‌ توانید در این قسمت همراه ما باشید. این آش آش مخصوص شوشتر بوده و یک آش محلی خانگی می‌ باشد.

برای آماده کردن این آش باید گندم و حبوبات را از شب قبل درون آب خیس کرده و چند مرتبه آب آن را عوض کنید. این کار موجب شده تا نفخ حبوبات از بین برود.

مواد لازم آش غلغل

درون قابلمه‌ ای مناسب مقداری روغن ریخته و روی حرارت گذاشته تا داغ شود. پیاز را خرد کرده درون روغن ریخته تفت دهید تا سبک شود. در ادامه مقداری زردچوبه به آن افزوده و زمان دهید تا عطر ادویه بلند شود. در ادامه نخود گوشت و گندم را به مواد اضافه کرده و کمی تفت داده تا با پیاز مزه‌ دار شود.

روی آن 10 لیوان آب ریخته و روی حرارت بگذارید تا با حرارت ملایم و به آرامی پخته شود. بعد از نیم ساعت لوبیا چشم بلبلی را که از شب قبل خیس کرده‌ اید، به مواد خود اضافه کرده و در ادامه عدس باقالا و برنج را نیز به مواد اضافه کنید. روی حرارت گذاشته تا آش بجوشد.

مقداری از آب گوشت را به همراه گوشت درون ظرف دیگر خرد کرده و له کنید و بعد به مواد اضافه نمایید. این کار موجب شده تا آش شما غلظت بیشتری داشته باشد.

طرز تهیه آش غلغل

در مرحله آخر پخت بعد از اینکه گوشت و حبوبات به خوبی نرم شد، باید به آن مقداری پودر لیمو عمانی و نمک اضافه کرده تا مزه‌ دار و عطر دار شود. بعد از اینکه آش شما جا افتاده شد، روی آن را با مقداری نعنا داغ و پیاز را تزیین کنید. مدت زمان پخت این آش 5 ساعت بوده و باید به خوبی جا افتاده شود.

طرز تهیه آش غلغل با یک روش ساده را در این قسمت مطالعه می کنید. این آش خانگی دستور ساده ای داشته و می تواند یک آش مخصوص و محلی باشد. می توانید مقداری از سیر داغ و نعناع داغ را درون آش ریخته تا به آن مزه دهد و طعم آن بهتر شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان