مسقطی انار طعمی ترش و شیرین دارد و یک دسر خوشطعم و خوشرنگ برای این فصل محسوب میشود.
نام: مسقطی انار
آمادهسازی: 3 ساعت
تعداد: 10 نفر
مواد لازم:
نشاسته: یک لیوان
آب انار: 6 لیوان
گلاب: نصف لیوان
شکر: 2 لیوان
کره: 100 گرم
روش تهیه:
1- آب انار و نشاسته را در ظرفی ریخته و ترکیب کنید. ظرف را روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا آب انار به جوش بیاید.
2- شکر را به آب انار اضافه کنید. تا زمانیکه محلول غلیظ نشده شعله را خاموش نکنید و همزدن را ادامه دهید.
3- گلاب و کره را به مسقطی اضافه کرده و همه را با هم ترکیب کنید. اجازه دهید مسقطی کمی خنک شود.
4- قالب مورد نظر را چرب کنید، مسقطی را داخل آن بریزید و 3 ساعت در یخچال بگذارید. سپس به شکل دلخواه آن را برش بزنید.
نکته: برای تزئین مسقطی از پودر نارگیل و پودر پسته استفاده کنید.
منبع: همشهری آنلاین