اگر می خواهید، طعم متنوعی از اسپاگتی های خانگی را تجربه کنید، حتماً در این بخش با طرز تهیه اسپاگتی آلاپوتانسکا همراه ما باشید. این سپاگتی را می توان یکی از اسپاگتی های محبوب و مهم بین المللی دانست.
نحوه تهیه اسپاگتی آلاپوتانسکا:
برای آماده کردن این ماکارونی و اسپاگتی ویژه می توانید از ترکیب زیتون گوجه گیلاسی اسپاگتی مخصوص و ادویه های ویژه استفاده کنید. شما علاقه مندان به اشپزی های متنوع با طرز تهیه اسپاگتی گوجه و اسپاگتی سالمون آشنا می شوید.
مواد اولیه:
- اسپاگتی: 300 گرم
- فلفل چیلی: 1 قاشق چای خوری
- ماهی انچوی: 6 عدد
- رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
- کاپاریس: 3 قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی: 500 گرم
- ریحان و جعفری: به میزان لازم
- زیتون: به میزان لازم
- گوجه گیلاسی: به میزان لازم
طرز تهیه اسپاگتی آلاپوتانسکا:
برای اینکه طعم متنوع این اسپاگتی را بچشید، ابتدا باید گوجه فرنگی ها را درون غذاساز ریخته تا به خوبی پوره شود. درون یک تابه مقدار روغن زیتون بریزید و ماهی های فیله شده را درون آن سرخ کنید.
در ادامه می توانید اسپاگتی مخصوص را انتخاب کرده و قابلمه ای را به همراه آب روی حرارت بگذارید و با آن مقداری نمک بزنید. بعد از به جوش اومدن پاستا را درون آن ریخته و زمان دهید تا پاستا نرم شود و در ادامه آن را آبکشی کنید.
در این مدت می توانیم مواد سس پاستا را تهیه کنید. پوره های گوجه فرنگی را به همراه دانه های فلفل چیلی و کاپاریس با یکدیگر ترکیب کرد و هم بزنید. اجازه داده تا مواد درون تابه به مدت 5 دقیقه با یکدیگر ترکیب شود.
در مرحله دوم باید روی مواد مقداری آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشند. بعد از اینکه مواد جوشید و سس شما به غلظت لازم رسید. پاستاها را درون آن ریخته و به خوبی هم زده تا ترکیب و یکدست شود. در ادامه نیز باید درون قابلمه ای مقدار سیب زمینی ریخته و ته دیگ سیب زمینی درست کنید. پاستاها را روی آن ریخته و برای دم کشیدن روی حرارت بگذارید.
طرز تهیه اسپاگتی آلا پوتانسکا به همین سادگی بوده و می توانید یک اسپاگتی ویژه داشته باشید. شما برای آماده کردن این اسپاگتی می توانید از ماهی ها نیز استفاده کرده ماهی را روی اسپاگتی ها قرار داده و زمان دهید تا پخته شوند.
برای روی این اسپاگتی می توانید از مقداری پنیر پارمزان رنده شده نیز استفاده کنید. همچنین می توانید روی پاستا را با مقداری جعفری رنده شده و ریحان نیز تزیین نمایید. مقداری گوجه گیلاسی خرد شده زیتون خرد شده روی پاستا ریخته و به این شیوه می تواند یک پاستا فوق العاده داشته باشید. مدت زمان پخت این پاستا بر روی حرارت 5 تا 10 دقیقه می باشد.