ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه اسپاگتی اسکواش یک غذای کم کالری و رژیمی

برای داشتن یک اسپاگتی متنوع و ساده حتما در این قسمت با طرز تهیه اسپاگتی اسکواش همراه ما باشید. این اسپاگتی طعم جذابی دارد.

طرز تهیه اسپاگتی اسکواش یک غذای کم کالری و رژیمی

اگر به دنبال یک غذای کم کالری و رژیمی هستید، حتماً در این قسمت با طرز تهیه اسپاگتی اسکواش ما را همراهی کنید. این اسپاگتی طعم و مزه فوق العاده‌ ای داشته و با ترکیب کدو جادویی می‌ شود.

رسپی اسپاگتی اسکواش

اسپاگتی اسکواش مزه جذاب اسپاگتی‌ ها:

اگر از خوردن اسپاگتی های قدیمی خسته شده‌ اید، حتماً در این قسمت ما را با رسپی‌ های جدید و متنوع بین‌المللی همراهی کنید. شما می توانید در لینک با طرز تهیه اسپاگتی گوجه و اسپاگتی سالمون نیز آشنا شوید.

مواد اولیه:

  • کدو اسکواش: 900 گرم
  • پنیر فتا: 115 گرم
  • لوبیا قرمز: 300 گرم
  • سیر: 2 حبه
  • اسفناج: 50 گرم
  • روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
  • روغن سرخ کردنی: به میزان لازم
  • فلفل و نمک: به میزان لازم
  • سرکه سفید: 1 قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمسان: به مقدار لازم
  • ریحان خشک، پونه: به میزان لازم
  • پیاز: 2 عدد

طرز ز تهیه اسپاگتی اسکواش:

این اسپاگتی در واقع اسپاگتی گیاهی بوده و رژیمی می‌ باشد. برای آماده کردن این اسپاگتی ابتدا باید لوبیا قرمزها را شسته و شب قبل آنها را خیس کنید. در این مدت آب آنها را مدام عوض کرده تا نفخ لوبیا از بین برود. لوبیاهای خیس خورده را به همراه مقداری آب درون قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید تا لوبیا پخته شود.

نحوه پخت اسپاگتی اسکواش

بعد از اینکه لوبیاها حسابی نرم شد، به آن مقداری نمک و ادویه اضافه کنید. اگر نمک را همان مرحله ابتدایی بریزید. موجب شده که لوبیا سفت شده و دیرتر بپزد. بعد از اینکه لوبیاهای شما پخته شد، کنار گذاشته و فر را در دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید.

حالا باید کدوهای خود را آماده کنید. کدو را به خوبی شسته برش بزنید و و کدوها را درون فر قرار دهید تا پخته شود. برای پخت کدوها می‌ توانید از بخارپز کردن آنها نیز استفاده کنید.

پیازها را برش زده به همراه سیر رنده شده کنار بگذارید. در ادامه اسفناج‌ ها را پاک کرده بشورید و آبکشی کنید. بعد از آنکه آب اضافی آنها کشیده شد، اسفناج‌ ها را به تکه‌ های بزرگ ساطوری کنید. بهتر است از اسفناج تازه و تمیز برای اسپاگتی استفاده نمایید.

پیازهای خرد شده را به همراه مقداری روغن درون تابه روی حرارت قرار داد و سرخ کنید. حالا پیاز داغ شما آماده بوده و در این قسمت نوبت به اضافه کردن اسفناج‌ ها می‌ رسد.

طرز تهیه اسپاگتی اسکواش

اسفناج‌ه ای خود را درون مواد پیاز داغ ریخت و کمی تفت دهید. در این مدت لوبیاهای خود را به همراه مقداری فلفل ادویه نمک سبزیجات خشک شده مزه‌ دار کنید. به مواد مقداری سرکه و روغن زیتون نیز اضافه کرده و مجدد تفت داده تا مزه‌ دار شود. مواد لوبیای مزه‌ دار شده خود را نیز به اسفناج‌ ها اضافه کنید.

حالا نوبت افزودن پنیر فتا می‌ رسد. پنیر فتا را ترکیب کرده و به مواد تابه خود اضافه نمایید. مواد پخته شده را نیز خارج کرده و کنار بگذاریم کدوها را که درن فر قرار داده اید، از وسط برش زده و دانه های آن را خارج کنید. حالا با استفاده از مواد خود درون کدوها را پر کرده و روی آن را با مقداری پنیر پارمسان رنده شده بپوشانید. مجدد مواد را درون فر گذاشته و زمان دهید تا طلایی شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی