ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه پیراشکی روسی

طرز تهیه‌ پیراشکی روسی مخصوص با روش ساده را در این قسمت مطالعه می کنید. این پیراشکی طعم و مزه خوشمزه داشته و با خمیر خانگی تهیه می شود.

طرز تهیه پیراشکی روسی

پیراشکی یه غذای متنوع و مخصوص بوده که در انواع مختلفی تهیه می‌ شود. محبوب‌ ترین پیراشکی‌ ها، پیراشکی‌ های ترکی و روسی هستند. در این قسمت طرز تهیه پیراشکی روسی مخصوص را برای شما ارائه می‌ دهیم.

رسپی پیراشکی روسی

پیراشکی روسی با یک دستور ساده:

این پیراشکی طعم و مزه متنوع فوق العاده‌ای دارد. شما این پیراشکی را می‌ توانید با فیله مرغ تهیه کرده که بسیار ساده است. در ادامه مراحل تهیه آن را مطالعه می‌ کنیم. در ادامه با طرز تهیه پیراشکی لهستانی نیز آشنا می شوید.

 

مواد اولیه:

  • آرد: 4 پیمانه
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • شیر: 1  پیمانه
  • ماست: 2 قاشق غذاخوری
  • کره: 50 گرم
  • مایه خمیر: 3 قاشق مرباخوری
  • نمک: 1 قاشق چای خوری
  • روغن مایع: 1 چهارم پیمانه
  • شکر: 2 قاشق مرباخوری

مواد میانی:

  • فیله مرغ: 1 عدد
  • سیر: 1 حبه
  • پیاز:  1 عدد
  • فلفل دلمه: نصف عدد
  • قارچ: 200 گرم
  • زردچوبه، فلفل، نمک: به میزان لازم
  • اویشن: به میزان لازم
  • پنیر پیتزا: به میزان لازم

مواد رومال:

  • زرده تخم مرغ: 1 عدد
  • کنجد: برای تزیین
  • شیر: 3 قاشق غذاخوری

مواد اولیه پیراشکی روسی

طرز تهیه پیراشکی روسی:

باید خمیر مایع این پیراشکی را تهیه کنید. شیر ولرم خمیر و مقدار شکر را با یکدیگر ترکیب کرده و کنار گذاشته تا مواد عمل آید. روی مواد را پوشانده و به مدت 10 دقیقه کنار گذاشته تا مواد عمل آید. درون یک کاسه باید مقداری کره ریخته بر روی حرارت کتری قرار داده تا کمی آب شود. مقداری روغن مایع نیز به مواد اضافه کرده و کنار بگذارید.

در ادامه باید تخم مرغ‌ ها را به مواد خود مخلوط کرده مقداری نمک به آن بزنید و مایع خمیر که عمل آمد، آنها را با یکدیگر ترکیب کنید. در مرحله بعدی باید آرد را در چند مرحله الک کرده و به مواد خود اضافه نمود و به خوبی ورز دهید. در قسمت بعدی کمی حالت خمیری مواد پیدا کرد، ماست را به آن اضافه کنید.

خمیر را همچنان ورز داده تا خمیر به دست دیگر نچسبد. برای این کار می‌ توانید از مقدار آرد استفاده کنید. خمیر را در همان ظرف چند باری کوبیده تا به خوبی ترکیب شود. روی آن یک دستمال مرطوب نخی قرار داده در محل گرم بگذارید تا استراحت کند و حجیم شود.

طرز تهیه پیراشکی روسی

در قسمت دیگر از طرز تهیه پیراشکی روسی باید مواد درون پیراشکی را تهیه کنید. پیاز را خرد کرده درون روغن تفت داده و بعد از اینکه سبک شد، سیر رنده شده را به آن اضافه کنید.

می‌ توانید از پودر سیر نیز استفاده نمایید. نمک و ادویه‌ جات‌ ها را به مواد خود اضافه کرده رنگ مواد که تغییر کرد، فیله‌ های مرغ را به آن اضافه کرده و ابتدا آن را ریز ریز کنید. مرتب مواد را هم زده تا مرغ‌ ها تفت بخورد.

نمک و ادویه جات‌ ها را نیز به مواد افزوده و تفت داده تا بوی آن بلند شود. در قسمت بعدی قارچ‌ های برش خورده به همراه فلفل دلمه‌ ای نگینی شده را به مواد افزوده و تفت دهید. بعد از اینکه خمیر آماده شد، به اندازه یک نارنگی برداشته و روی سطح آرد پاشی شده آن را باز کنید.

درون خمیرها را با مواد میانی تهیه شده پر کنید. پیراشکی را بسته و با استفاده از زرده تخم مرغ هم زده شده روی آن را رومال کنید. حالا در ادامه مواد را درون فر دمای 180 درجه سانتیگراد قرار داده و حدود نیم ساعت به آن زمان دارید تا پیراشکی‌ ها طلایی و پخته شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی