پیراشکی یک نوع غذای مخصوص و خوشمزه بوده که طعم فوق العاده ای دارد. شما می توانید در ادامه با طرز تهیه پیراشکی رست بیف به روش خانگی آشنا شوید.

طرز تهیه پیراشکی رست بیف:
برای آماده سازی رسپی این پیراشکی می توانید از گوشت گوساله استفاده کنید. طرز تهیه پیراشکی کالباس و پیراشکی روسی با دستورهای مخصوص خانگی را در ادامه دنبال کنید.
مواد اولیه:
- قارچ: 200 گرم
- فلفل، نمک، آویشن: به مقدار لازم
- سیر: 1 حبه
- گوشت گوساله: 200 گرم
- سس خردل: به مقدار لازم
- روغن: 2 قاشق غذاخوری
- ژامبون: 100 گرم
- تخم مرغ: 1 عدد
- خمیر شیرینی: 1 ورق
طرز پخت:
برای داشتن این پیراشکی خوشمزه و مقوی باید یک سس دست ساز آماده کنید. مواد را می توانید درون غذاساز ریخته و با یکدیگر میکس کرده تا سس شما آماده شود. برای داشتن این سس باید مقداری سیر پوست شده، فلفل سیاه، نمک، آویشن و قارچ های خرد شده را درون غذاساز ریخته و به همراه مواد میکس کنید.

قابلمه چدن را روی حرارت گذاشته و مواد سس خود را درون قابلمه بریزید. مواد را 10 دقیقه تفت داده تا مواد حالت خمیری شکل بگیرد. بعد از اینکه آب قارچها گرفته شد و سس شما به دست آمد، می توانید کنار گذاشته و به سراغ آماده کردن بقیه مراحل پیراشکی بروید.
فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کرده بیف های خود را آماده پخت کنید. روی بیف ها مقداری فلفل، نمک و روغن زده و درون سینی فر بگذارید و در قسمت وسط قرار دهید تا بیف ها با حرارت فر پخته شود. اگر فر ندارید، می توانید از تابه گریل و داغ شده برای سرخ کردن بیف استفاده کنید. دو طرف بیف را درون تابه پخته و طلایی نمایید.
در این قسمت می توانید روی بیف را مقدار سس خردل بمالید. یک لایه از خمیر خود را درون سینی پهن کرده و ورقه های ژامبون را روی آن قرار دهید. لایه بعدی یک قاشق از سس قارچ آماده شده روی ژامبون بریزید.
گوشت های بیف را به صورت ورقه برش زده و روی سس قارچ بگذارید. خمیر را برگردانده و لایه روی آن را بپوشانید. خمیر را کمی فشار داده تا به مواد بچسبد. روی خمیر را با زرده تخم مرغ هم زده شده بپوشانید و درون فر قرار داده تا خمیر طلایی شود.

بعد از پخت و طلایی شدن پیراشکی آن را از درون فر خارج کرده و بعد از خنک شدن آن را درون ظرف سرو کنید. در کنار این پیراشکی می توانید از سس خردل سس سیر و سس مایونز استفاده کنید.
برای چیدن مواد درون خمیر پیراشکی می توان از روش های مختلفی استفاده کنید. اگر خمیر پیراشکی آماده استفاده کردید، مقداری از مواد را درون خمیر ریخته و دور آن را بپیچید و شما می توانید از خمیرهای دست ساز برای تهیه این پیراشکی استفاده نمایید.
این پیراشکی مخصوص و خوشمزه طعم فوق العاده ای داشته و برای وعده هاتی مختلف تهیه می شود. شما می توانید این پیراشکی را در کنار انواع سس مخصوص به ویژه سس قارچ تهیه شده نوش جان کنید.