ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه پیراشکی رست بیف، تجربه طعم و مزه واقعی در خانه

برای داشتن یک پیراشکی مخصوص و خوشمزه در این بخش یا طرز تهیه پیراشکی رست بیف خانگی با سس قارچ و خردل همراه ما باشید.

طرز تهیه پیراشکی رست بیف، تجربه طعم و مزه واقعی در خانه

پیراشکی یک نوع غذای مخصوص و خوشمزه بوده که طعم فوق العاده‌ ای دارد. شما می‌ توانید در ادامه با طرز تهیه پیراشکی رست بیف به روش خانگی آشنا شوید.

رسپی پیراشکی رست بیف

طرز تهیه پیراشکی رست بیف:

برای آماده سازی رسپی این پیراشکی می‌ توانید از گوشت گوساله استفاده کنید. طرز تهیه پیراشکی کالباس و پیراشکی روسی با دستورهای مخصوص خانگی را در ادامه دنبال کنید.

مواد اولیه:

  • قارچ: 200 گرم
  • فلفل، نمک، آویشن: به مقدار لازم
  • سیر: 1 حبه
  • گوشت گوساله: 200 گرم
  • سس خردل: به مقدار لازم
  • روغن: 2 قاشق غذاخوری
  • ژامبون: 100 گرم
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • خمیر شیرینی: 1 ورق

طرز پخت:

برای داشتن این پیراشکی خوشمزه و مقوی باید یک سس دست‌ ساز آماده کنید. مواد را می‌ توانید درون غذاساز ریخته و با یکدیگر میکس کرده تا سس شما آماده شود. برای داشتن این سس باید مقداری سیر پوست شده، فلفل سیاه، نمک، آویشن و قارچ‌ های خرد شده را درون غذاساز ریخته و به همراه مواد میکس کنید.

مواد پیراشکی رست بیف

قابلمه چدن را روی حرارت گذاشته و مواد سس خود را درون قابلمه بریزید. مواد را 10 دقیقه تفت داده تا مواد حالت خمیری شکل بگیرد. بعد از اینکه آب قارچ‌ها گرفته شد و سس شما به دست آمد، می‌ توانید کنار گذاشته و به سراغ آماده کردن بقیه مراحل پیراشکی بروید.

فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کرده بیف‌ های خود را آماده پخت کنید. روی بیف‌ ها مقداری فلفل، نمک و روغن زده و درون سینی فر بگذارید و در قسمت وسط قرار دهید تا بیف‌ ها با حرارت فر پخته شود. اگر فر ندارید، می‌ توانید از تابه گریل و داغ شده برای سرخ کردن بیف استفاده کنید. دو طرف بیف را درون تابه پخته و طلایی نمایید.

در این قسمت می‌ توانید روی بیف را مقدار سس خردل بمالید. یک لایه از خمیر خود را درون سینی پهن کرده و ورقه‌ های ژامبون را روی آن قرار دهید. لایه بعدی یک قاشق از سس قارچ آماده شده روی ژامبون بریزید.

گوشت‌ های بیف را به صورت ورقه برش زده و روی سس قارچ بگذارید. خمیر را برگردانده و لایه روی آن را بپوشانید. خمیر را کمی فشار داده تا به مواد بچسبد. روی خمیر را با زرده تخم مرغ هم زده شده بپوشانید و درون فر قرار داده تا خمیر طلایی شود.

طرز تهیه پیراشکی رست بیف

بعد از پخت و طلایی شدن پیراشکی آن را از درون فر خارج کرده و بعد از خنک شدن آن را درون ظرف سرو کنید. در کنار این پیراشکی می‌ توانید از سس خردل سس سیر و سس مایونز استفاده کنید.

برای چیدن مواد درون خمیر پیراشکی می‌ توان از روش‌ های مختلفی استفاده کنید. اگر خمیر پیراشکی آماده استفاده کردید، مقداری از مواد را درون خمیر ریخته و دور آن را بپیچید و شما می‌ توانید از خمیرهای دست ساز برای تهیه این پیراشکی استفاده نمایید.

این پیراشکی مخصوص و خوشمزه طعم فوق العاده ای داشته و برای وعده هاتی مختلف تهیه می شود. شما می توانید این پیراشکی را در کنار انواع سس مخصوص به ویژه سس قارچ تهیه شده نوش جان کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان