ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه سورمه کباب لذیذ و خوشمزه

اگر علاقه مند به رسپی های جدید هستید در این قسمت با طرز تهیه سورمه کباب خانگی ویژه آشنا می شوید. این کباب معطر طعم و مزه خوشمزه و فوق العاده ای دارد.

طرز تهیه سورمه کباب لذیذ و خوشمزه

برای داشتن انواعی از کباب‌ های خوشمزه خانگی حتماً در آرگاه ما را دنبال کنید. شما می‌ توانید در این قسمت با طرز تهیه سرمه کباب که یک کباب خوشمزه است آشنا شوید.

دستور پخت سورمه کباب

سورمه کباب ویژه:

این کباب خوشمزه یک کباب اصیل ایرانی بوده که می‌ توانید با رسپی ساده در این بخش آن را تهیه کنید. برای معطر کردن این کباب می‌ توانید از مقدار سبزیجات معطر نیز استفاده کنید.

مواد اولیه:

  • گوشت چرخی: 400 گرم
  • بادمجان قلمی: 5 عدد
  • فلفل دلمه سبز: 1 عدد
  • پیاز: 2 عدد
  • فلفل تند: 2 عدد
  • سیر: 1 قپه
  • فلفل و نمک: به میزان لازم
  • گوجه گیلاسی: 8 عدد
  • کره یا روغن حیوانی: 3 قاشق غذاخوری
  • ادویه: به میزان لازم

طرز تهیه سورمه کباب ویژه:

این کباب طعم متنوع و جدیدی داشته و می‌ تواند گزینه مناسبی در سفره‌ های شما باشد. بادمجان‌ ها را شسته و با پوست آن را کباب کنید. بادمجان‌ های کبابی شده را درون یک کیسه قرار دهید و بعد از اینکه بخار کرد، به راحتی می‌ توانید قسمت‌ های دودی شده را از آن جدا کنید.

رسپی سورمه کباب

در ادامه می‌ توانید فلفل دلمه‌ ای‌ های شسته شده را نیز به همین روش روی سطح منقل کباب کنید. برای کباب کردن می‌ توانید از گاز نیز استفاده نمایید. در ادامه بعد از اینکه فلفل دلمه‌ ای‌ های خود را کباب کردید، ساطوری کرده و کنار بگذارید.

فلفل تند ها را نیز به همین روش کبابی کرده و در ادامه ساطوری کنید. حالا تمام مواد خود را کنار گذاشته تا با هم یکدیگر ترکیب کنید. در ادامه نیز پیاز را از وسط به تقسیم کرده و درون سیخ قرار دهید و به همراه حبه سیر کبابی کنید. بعد از کباب شدن پیاز و سیرهای کبابی را نیز خوب له کرده تا خرد شود. برای این کار می‌ توانید از غذاساز استفاده کنید.

گوشت چرخی را به مواد پیاز و سیرها اضافه کرده کمی ادویه فلفل، زردچوبه، نمک به مواد خود اضافه نمایید. خوب مواد را با گوشت ورز داده تا ترکیب خمیری و یکدست شود. به اندازه یک نارنگی از گوشت چرخی برداشته گرد کنید و کنار بگذارید. درون یک تابه روی حرارت گوشت‌ های خود را سرخ کرده تا پخته شود.

طرز تهیه سورمه کباب

گوشت‌ ها را کمی درون تا به پهن کرده تا به خوبی سرخ شود. در ادامه گوشت‌ ها را از تابه بردارید و گوشت‌ ها را پشت و رو کنید. فلفل دلمه‌ ای، فلفل تند و بقیه مواد خود را به صورت ساتوری برش زده خرد کنید و با یکدیگر ترکیب نمایید.

مقداری ادویه به مواد خود زده و درون تابه سرخ کنید. کف تابه را از مواد بادمجانی خود ریخته و روی آن گوشت‌ های چرخه خود را قرار دهید. حالا درب تابه را قرار دهید تا با حرارت ملایم مواد کباب شما مزه‌ دار شود.

طرز تهیه سورمه کباب به همین سادگی بوده و می‌ توانید یک کباب معطر و خوشمزه داشته باشیدو این کباب را می‌توانید در کنار پلو سرو کنیدو در کنار کباب می‌ توانید از گوجه‌ های گیلاسی سرخ شده نیز استفاده کنید. رسپی این کباب بسیار ساده بوده و با نان و سبزی طعم فوق‌ العاده‌ ای دارد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی