یکی از غذاهای اصیل و سنتی که محبوبیت زیادی در میان ایرانیان دارد، کباب کوبیده است. شما می توانید در این قسمت با تکنیک های مهم سیخ کشیدن کوبیده آشنا شوید و یک کوبیده رستورانی بزنید.
آموزش درست سیخ کشیدن کوبیده:
تهیه کباب کوبیده در منزلی که از کارهای سخت و دشوار بوده که اغلب با آن مشکل دارند. در برخی از موارد ممکن است، کوبیده به خوبی به سیخ نچسبد و روی آتش بریزد.
در برخی از موارد نیز کوبیده ممکن است، بیش از حد خشک شود. برای اینکه با این مشکلات مواجه نشوید. در ادامه این قسمت تکنیک های درست سیخ زدن آن را مطالعه خواهید کرد.
برای اینکه یک کباب کوبیده نرم و آبدار داشته باشید و کباب شما به خوبی مغز پخت شود، حتماً تکنیک ما را اجرایی کنید. این روش بسیار حرفه ای بوده و می تواند برای شما یک کباب مجلسی تهیه کند.
تهیه مواد کباب:
برای داشتن این کباب مرغوب و پخت عالی آن باید مراحل مختلف را طی کنید. مهم ترین مرحله چرخ کردن مواد می باشد. شما باید ترکیب مواد گوشت چرخی نان خشک سینه مرغ و پیازی که به خوبی رنده کردید و آب آن را به خوبی گرفته اید، سه مرتبه چرخ نمایید.
این کار باعث شده تا یک مواد خمیری و یک دست به دست آورید. بعد از اینکه مواد شما خمیری شد، به آن مقداری ادویه اضافه کنید. اگر مواد هنوز به دست شما می چسبد، می توانید به آن مقداری دیگر سینه مرغ یا نان خشک شده اضافه کنید. در این مرحله باید مجدد مواد را چرخ نمایید.
بعد از اینکه مواد شما چرخ شد، روی آن را یک سلفون کشیده و به مدت یک شبانه روز درون یخچال بگذارید تا مواد به خوبی مزه دار شده و خودش را بگیرد.
می توانید از مقدار کمی جوش شیرین نیز استفاده کنید. برای تهیه کردن این کباب باید حتماً آن را به خوبی ورز دهید. بهتر است هر چند ساعت کباب را خارج کرده و به مدت یک ربع آن را ورز دهید.
سیخ زدن صحیح کباب:
در این مرحله نوبت به سیخ زدن کباب ها می رسد. سیخ کباب ها را خیس کرده و یک ظرف آب کنار خود بگذارید. در ادامه دست خود را درون ظرف آب زده و بعد از اینکه خیس شد، مقداری از مواد گوشت چرخی را برداشته به اندازه یک نارنگی از مواد بردارید و از قسمت بالایی سیخ به سمت پایین آن پهن کنید. با استفاده از انگشت اشاره و انگشت میانی خود روی سطح کباب ها یک شیارهای ایجاد کنید.
قسمت انتهایی و پایینی کباب را به خوبی با انگشت فیکس کرده تا به سیخ بچسبد. حالا سیخها را کنار گذاشته و بعد از 10 دقیقه روی زغال آتش قرار دهید.
با حرارت ملایم آن را باد زده و پشت و رو کنید توجه داشته باشید که کباب ها نباید بیش از حد روی حرارت قرار بگیرد تا در این صورت بیش از حد خشک نشود. این کباب را باید مقداری آبدار بردارید. برای این کار می توانید مقدار دنبه بیشتری را همراه مواد خود چرخ کنید.