ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه پکوره سیب زمینی یک غذای هندی و متفاوت

شما علاقه مندان به آشپزی های ساده و آسان در این قسمت با طرز تهیه پکوره سیب زمینی ویژه همراه ما هستید. این پکوره یک غذای مقوی و محبوب است.

طرز تهیه پکوره سیب زمینی یک غذای هندی و متفاوت

یکی از انواع غذاهای هندی و محبوب که با طعم تند و خوشمزه خود توجه شما علاقه‌ مندان را جلب می‌ کنند. پکوره سیب زمینی است. در ادامه این قسمت می‌ توانید با طرز تهیه پکوره سیب زمینی آشنا شوید.

مواد پکوره سیب زمینی

طرز تهیه پکوره سیب زمینی هندی:

این غذا یک وعده اصلی بوده و می‌ توانید به عنوان پیش غذا یا میان وعده و حتی وعده غذایی اصلی نیز سرو کنید. این پکوره ویژه با یک سس مخصوص تهیه می‌ شود.

شما می‌ توانید این غذا را در کنار سس انبه و یا سس کاری و انواع سس‌ های تند خانگی داشته باشید. شما می توانید با طرز تهیه سیب زمینی با سس چدار و سیب زمینی کریپسی با رسپی های دیگر در لینک آشنا شوید.

مواد اولیه:

  • پیاز: 2 عدد
    آرد برنج: 2 قاشق غذاخوری
    آرد نخودچی: 3 تا 4 قاشق غذاخوری
    فلفل، زردچوبه، نمک، زیره: به میزان لازم
    گرام ماسالا: 1 قاشق چای خوری

رسپی جذاب پکوره:

این پکوره غذای ویژه و محبوب بوده که می‌ تواند در وعده‌ های غذای خود داشته باشید. طعم این غذا رو به تندی داشته و اگر به غذای تند علاقه ندارید، غذای مناسبی نیست.

رسپی پکوره سیب زمینی

برای آماده کردن این غذا ابتدا با پیاز و سیب زمینی‌ ها را تهیه کنید. پیاز و سیب زمینی را ابتدا پوست کنده و بشورید. حالا مواد را جداگانه خورد یا رنده کنید. بهتر است سیب زمینی و پیاز را به صورت جداگانه رنده کرده و آب آنها را بگیرید. در ادامه با دیگر ترکیب کنید.

حالا ادویه‌ های ذکر شده گرام ماسالا و فلفل، زردچوبه، نمک و ادویه‌ های دلخواه خود را به مواد اضافه کرده و به کمک دست آنها را به خوبی ورز دهید. سبزیجات مناسب برای این غذا گشنیز خرد شده یا پودر گشنیز و مقداری آرد برنج می‌ باشد. افزودن آرد موجب شده تا مواد غذایی شما بافت بهتری بگیرد و در زمان پخت از یکدیگر جدا نشود.

کمی به مواد پکوره خود زمان داده و بعد از اینکه منسجم شد، درون مقداری روغن مواد را سرخ کنید. به اندازه یک نارنگی از مواد برداشته و درون روغن داغ آنها را سرخ کرده و بعد کنار بگذارید. بعد از اینکه روغن اضافی آن خارج شد، در کنار نان سبزی و انواع سس‌ ها سرو کنید.

طرز تهیه پکوره سیب زمینی

این پکوره مخصوص را می‌ توانید در کنار برنج نیز نوش جان کرده یک غذای متنوع هندی که به عنوان میان وعده سالم نیز توصیه می‌ شود. شما می‌ توانید برای خوشمزه‌ تر شدن این غذا از انواع ادویه‌ های دلخواه استفاده کنید. افزودنادویه‌ های تند و چاشنی‌ های مختلف در این غذا می‌ تواند طعم را ویژه کند.

برای اینکه این غذا بافت منسجم و بهتری داشته باشد، با آن مقدار آرد برنج و آرد نخودچی اضافه کرده در این صورت بافت سیب زمینی شما بهتر خواهد شد. سس‌ های فلفل چیلی و غیره از محبوب‌ ترین سس‌ هایی بوده که می‌ توانید در کنار این غذای ویژه داشته باشید. این غذا را می توانید با نان و یا در کنار سس های محبوب داشته باشید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان