ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه پای مرنگ پرتقالی خوشمزه و محبوب

اگر علاقه مند به رسپی های مختلف هستید در این بخش با طرز تهیه پای مرنگ پرتقال همراه ما باشید. این پای مخصوص طعم و مزه خوشمزه و عالی دارد.

طرز تهیه پای مرنگ پرتقالی خوشمزه و محبوب

اگر علاقه مند به رسپی‌ های جدید و جذاب برای تهیه کیک‌ ها هستید، در این قسمت با طرز تهیه پای مرنگ پرتقالی همراه ما باشید. این کیک طعم و عطر بی‌ نظیری دارد.

طرز تهیه مربای مرنگ پرتقال

دستور تهیه پای مرنگ پرتقالی:

این کیک از جمله کیک‌ های محبوب و ویژه‌ ای بوده که در فصل زمستان می‌ توانید، تهیه کنید. همچنین با داشتن مربای پرتقال در فصل‌ های دیگر سال می‌ توانید این پای خوشمزه را تهیه نمایید. طرز تهیه کیک برگردان پرتقال و کیک اوتمیل با رسپی های جدید را در لینک مطالعه کنید.

مواد اولیه:

  • آرد: 1 لیوان
  • پوست پرتقال رنده: 1 قاشق چای خوری
  • شکر: 1 دوم پیمانه
  • پودر قند: به میزان لازم
  • بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
  • آب: 1 چهارم پیمانه
  • آب پرتقال: 1 چهارم لیوان
  • پرتقال: 1 عدد
  • روغن مایع: 1 چهارم لیوان

طرز تهیه پای مرنگ پرتقالی:

برای آماده کردن عین پرتقال محبوب و خوشمزه ابتدا باید پرتقال‌ ها را پوست کنده و به صورت ورقه‌ ای برش بزنید. آب و شکر را درون قابلمه‌ ای با یکدیگر ترکیب کرده و روی حرارت بگذارید تا شکر باز شود.

دستور پخت مربای مرنگ پرتقال

در ادامه باید خمیر پای خود را آماده نماییم. خمیر را که با مواد ذکر شده تهیه کردید، درون قالب چرب شده خود بریزید و در ادامه نیز روی آن پرتقال‌ های برش خورده را اضافه کنید. قالب در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت یک ربع قرار دهید.

آمورش گام به گام کیک:

درون ظرفی تخم مرغ‌ ها را شکسته و آب پرتقال را به آن اضافه کنید. مقدار شکر به آن اضافه کرده و با دور تند همزن مواد را به خوبی بزنید تا مواد پف‌ دار شود. بعد از اینکه مواد شما سفید و کش‌ دار شد، در ادامه آب پرتقال را نیز به مواد خود اضافه کنید.

بعد از اینکه مواد شما یکدست شد، پوست پرتقال رنده شده و آرد الک شده را به مواد خود در چند مرحله اضافه نمایید. در ادامه به مواد خود مقداری بکینگ پودر اضافه کرده و با استفاده از لیسک مواد را به خوبی ترکیب کنید.

رسپی مربای مرنگ پرتقال

در ادامه می‌ توانید مواد را از یک صافی رد کرده تا یک ترکیب خالص داشته باشید. برای اینکه پرتقال‌ ها را روی سطح کیک قرار دهید باید روی تابه مقداری کره ریخته و پرتقال‌ ها را روی آن سرخ کنید. بعد از اینکه مواد را کف قالب ریختید، روی آن را با استفاده از پرتقال‌ ها پوشانده و درون فر بگذارید.

بعد از اینکه سطح کیک‌ ها طلایی شد، آن را از درون فر خارج کرده و روی آن را با مواد دلخواه تزیین کنید. این کیک ویژه را می‌ توانید با رسپی‌ های دیگری نیز تهیه کرده و روی آن را با استفاده از میوه‌ های متنوع فیلینگ کنید. این کیک ویژه طعم و عطر عالی داشته و برای فصل زمستان مناسب است.

این کیک را می توانید با یک مربای پرتقال نیز فیلینگ کنید. ترکیب این کیک با خامه نیز یک ترکیب فوق العاده خوشمزه است و شما می توانید این ترکیب هیجان انگیز را بچشید. این کیک برای مناسبت های شما نیز مناسب خواهد بود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان