ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه جلبی شیرینی محبوب هندی

اگر علاقه مند به شیرینی های متنوع هستید در این قسمت با طرز تهیه جلبی شیرینی هندی محبوب همراه ما باشید. این شیرینی رسپی ساده ای دارد.

طرز تهیه جلبی شیرینی محبوب هندی

شیرینی جلبی که یک شیرینی ساده و محبوب هندی بوده این روزها در میان ایرانیان نیز شهرت زیادی دارد. این شیرینا را به عنوان زولبیا می‌ شناسید. شما در ادامه این قسمت با طرز تهیه شیرینی جلبی آشنا می‌ شوید.

طرز تهیه شیرینی حلبی

رسپی ویژه برای شیرینی جلبی هندی:

شما می‌ توانید در این قسمت آموزش مرحله‌ ای و گام به گام این شیرینی محبوب را مطالعه کنید. یک شیرینی خوشمزه که البته در ماه رمضان در میان ایرانیان محبوبیت زیادی دارد. طرز تهیه شیرینی نان چایی با دستورهای جذاب دیگر را در لینک مطالعه خواهید کرد.

مواد اولیه:

  • آرد سفید: 2 لیوان
  • ماست: 2 قاشق غذاخوری
  • آب ولرم: 1 لیوان
  • آرد برنج: 2 قاشق غداخوری
  • دارچین: 1 قاشق چای خوری
  • زعفران دم کرده: 1 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه: 1 دوم قاشق چای خوری
  • شربت بار: 1 لیوان
  • بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری

دستور پخت شیرینی حلبی

طرز تهیه جلبی:

این شیرینی دستور پخت ساده‌ ای داشته و یکی از شیرینی‌ های راحتی است که می‌ توانید در منزل تهیه کنید. در ادامه این قسمت آموزش گام به گام آن برای شما عزیزان قرار داده شده است.

ابتدا مقدار آرد سفید قنادی را سه مرتبه الک کنید. این کار باعث شده بافت شیرینی شما بهتر شود. مقداری آب ولرم، ماست، زعفران، آرد برنج، دارچین بکینگ پودر و زردچوبه به مواد خود اضافه کرده و مجدد ترکیب کنید تا یکدست شود. در مرحله دوم مایع شیرینی شما آمده است.

مواد شما نباید بیش از حد شل و نه بیش از حد سفت باشد. در حدی که درون قفل ریختید و درون قابلمه آن را ریختید به راحتی باز نشود و یا اینکه به سختی از درون قیف خارج نشود. اگر مواد شما بیش از حد شل بود، باید مقداری آرد به آن اضافه کنید و ترکیب کرده تا غلظت آن بهتر شود.

خمیر آماده شده را در محیط آشپزخانه به مدت 15 دقیقه استراحت دهید. حالا درون تابه ای مقداری روغن سرخ کردنی ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید. در مرحله بعدی مقداری از خمیر را درون یک قیف ریخته و به صورت مارپیچی و دایره‌ ای درون روغن داغ شناور خمیر را بریزید.

رسپی شیرینی حلبی

حالا شیرینی حلزونی شما آماده بوده و می‌ توانید روی آن را با مقداری پودر قند پودر پسته تزیین کنید. شما علاقه مندان در این قسمت با طرز تهیه جلبی مخصوص آشنا شدید. این شیرینی محبوب را می‌ توانید در کنار چای و انواع نوشیدنی‌ های گرم میل کنید.

توجه داشته باشید که بعد از آماده شدن این شیرینی‌ ها و خارج کردن آن از روغن باید یک شربت بار تهیه کرده و شیرینی‌ ها را درون شربت بار بغلطانید. مقداری شکر زعفران گلاب آب را ترکیب کرده روی حرارت بگذارید تا به غلظت مناسب برسد. بعد از آماده شدن شیرینی‌ ها آن را درون شربت بار انداخته چند دقیقه زمان دهید و بعد از این از درون شهد خارج کرد و کنار بگذارید.

این شیرینی را باید مقداری درون شهد نگه داشته و بعد روی یک توری قرار داده تا شهد آن کشیده شود. در ادامه نیز باید آن را درون یخچال و یک محیط خنگ نگهداری کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان