این شیرینی یکی از محبوب ترین شیرینی های خانگی بوده که دستور پخت ساده دارد. شما در این قسمت با طرز تهیه شیرینی سابله مخصوص آشنا می شوید. این شیرینی در کافی شاپ ها و در کنار انواع نوشیدنی گرم سرو می شود.
![طرز تهیه شیرینی سابله](/Upload/Public/Content/Images/1403/11/28/2238550148a.jpeg)
شیرینی سابله کافی شاپی:
این شیرینی عطر و طعم بسیار خاصی دارد. یک شیرینی محبوب که می توانید در کنار نسکافه و قهوه نیز نوش جان کنید. یک شیرینی جذاب با مغزیجات متنوع که ظاهر بسیار قشنگی دارد. طرز تهیه شیرینی کوکونات و شیرینی الماسی با رسپی های دیگر را در لینک مطالعه خواهید کرد.
مواد اولیه:
- کره: 170 گرم
- تخم مرغ: 1 عدد
- شکر: 130 گرم
- آرد: 250 گرم
- وانیل: اندکی
- نمک: اندکی
- شکلات: نصف پیمانه
- فندق خرد شده: 1 پیمانه
طرز تهیه شیرینی سابله فندق:
شیرینی دستور تهیه بسیار ساده ای داشته و می تواند گزینه مناسبی برای پذیرایی های شما باشد. همچنین می توانید برای میان وعده کودکان خود این شیرینی مقوی با مغزیجات خوشمزه را تهیه کنید. شما می توانید از انواع محصولات دلخواه درون این شیرینی استفاده کنید.
![دستور پخت شیرینی سابله](/Upload/Public/Content/Images/1403/11/28/2238550164e.jpeg)
کره را در دمای محیط قرار داده تا نرم شود. در ادامه شکر و کره را درون ظرف با یکدیگر ترکیب کرده و با استفاده از همزن به خوبی ترکیب کنید. در ادامه باید مواد شکر و کره حالت کرمی رنگ و بافت نرمی داشته باشد.
حالا تخم مرغ ها را درون مواد شکسته و به آن مقداری وانیل اضافه کنید تا عطر وانیل بوی تخم مرغ را از بین ببرد. مجدد با همزن مواد را ترکیب کرده تا یک ترکیب کشدار و خوب داشته باشید. توجه کنید که شکر باید به خوبی درون مواد حل شود میتوانید از شکر ریز نیز استفاده کنید.
در ادامه آرد را چند مرتبه الک کرده و آرد الک شده را در چند گام به مواد خود اضافه کنید و با استفاده از لیسک مواد را درون ظرف جمع نمایید. بعد از اینکه آرد به همراه مواد به خوبی ترکیب شد، فندق های ریز شده و خرد شده را به مواد خود اضافه کنید. برای خرد شدن فندق ها می توانید با چاقو آن را ساطوری کنید. توجه داشته باشید که فندق ها باید زیر دندان بیاید و خیلی نباید ریز و خرد شود.
![مواد شیرینی سابله](/Upload/Public/Content/Images/1403/11/28/2238550180v.jpeg)
شکلات های تخته ای تلخ را نیز با استفاده از چاقو خرد کرده و به مواد خود اضافه کنید. فندق شکلات و مواد خمیر را با دست به خوبی ورز داده تا تمام سطح خمیر آغشته به شکلات و فندق شود. خمیر خود را به چهار قسمت تقسیم کرده و روی یک پلاستیک قرار دهید و آن را رول کنید.
مواد رول شده را درون فریزر گذاشته تا بسته شود. بعد از اینکه خمیر کمی حالت گرفت و در حالت استراحت قرار داشت، از یخچال خارج کرده با استفاده از قالب های دلخواه قالب بزنید. درون سینی چرب شده بگذارد و در فر دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا طلایی شود.
اگر قالب ندارید، می توانید شیرینی رول شده را به صورت ورقه برش بزنید و کف سینی پهن کنید. به همین سادگی میتوان یک شیرینی مخصوص داشته باشید.