ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه برنجوش پلو ماهی خوشمزه

طرز تهیه برنجوش پلو ماهی که یک پلوی ترکیبی با شیره انگور است را در این بخش مطالعه می کنید. این پلو خوشزه یک سدتور ساده و آسان دارد.

طرز تهیه برنجوش پلو ماهی خوشمزه

اگر به دنبال غذاهای متنوع با ایده‌ ها و رسپی‌ های جدید هستید، در این قسمت ما را همراهی کنید. در این بخش با طرز تهیه برنجوش پلو ماهی یک غذای ویژه و خوشمزه آشنا خواهید شد.

رسپی برنجوش پلو ماهی

طرز تهیه برنجوش پلو ماهی:

این غذای خوشمزه و اصیل ایرانی مخصوص بوشهر بوده که با یک رسپی محبوب تهیه می‌ شود. شما می‌ توانید انواعی از رسپی‌ های دیگر غذاهای بوشهری را در آرگا دنبال کنید. طرز تهیه ماهی اوزون برون و ماهی کیلکا با دستور عالی را نیز در لینک مطالعه نمایید.

مواد اولیه:

برنج: 2 پیمانه
فلفل و نمک: به میزان لازم
شیره: 2 لیوان
ماهی شوریده: 2 تکه
ادویه ماهی: به میزان لازم
زردچوبه و روغن: به میزان لازم

نحوه پخت:

ابتدا باید برنج را شسته و از قبل خیس کنید. به برنج مقداری نمک اضافه کرده و کنار بگذارید. در ادامه باید قابلمه را روی حرارت گذاشته با آن مقداری روغن اضافه کرده و بعد از اینکه آب به جوش آمد، برنج خیس شده را به آن اضافه کنید. حالا مقداری به برنج حرارت داده و بعد از نیم پز شدن آن را آبکش کنید.

طرز تهیه برنجوش پلو ماهی

برای تهیه و آماده کردن این غذا باید برنج را زنده و کمی درشت‌ تر بردارید تا در حین پخت بیش از حد له نشود. بعد از آبکشی می‌ توانید روی برنج را مقداری شیره خرما بریزید و خوب آن را مخلوط کنید. بعد از اینکه شیره خرما درون مواد شما به خوبی یکدست و مخلوط شد، مقداری روغن کف قابلمه ریخته و برنج آماده شده خود را درون قابلمه بریزید.

قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و زمان دهید تا پخته شود. برای زیر برنج می‌ توانید از ته دیگ‌ های دلخواه استفاده کنید. ماهی را پوست کرده بشورید. و بعد از آبکشی کردن به آن مقداری ادویه فلفل نمک و زردچوبه بزنید و به خوبی ماساژ دهید.

ماهی را کنار گذاشته تا در این مدت مزه‌ دار شود. قابلمه ای را به همراه آب روی حرارت گذاشته و مقداری روغن با آن اضافه کرده و ماهی‌ های مزه‌ دار شده را درون آن با حرارت ملایم سرخ کنید.

نحوه پخت برنجوش پلو ماهی

ماهی را از درون تابه خارج کرده و کنار بگذارید تا روغن اضافی آن خارج شود. برنج پخته شده را درون ظرف سرو کرده و در کنار آن ماهی‌ های سرخ شده را قرار دهید.

برای کنار این پلو می‌ توانید از زیتون و انواع مخلفات استفاده کنید. شما می‌ توانید برای این پلو از انواع ماهی‌ های دلخواه استفاده کنید. ماهی‌ های قزل آلا ماهی‌ های دریایی ایده مناسبی برای این پلو هستند.

شما می توانید از برنج ایرانی اصیل نیز در این پلو استفاده کرده که طعم و عطر بهتری به پلوی شما می دهد. شما می توانید از شیره انگور نیز در این برنج استفاده کنید. افزودن شیره موجب شده تا سردی ماهی از بین رود و یک ماهی با طبخ گرم داشته باشید. این نوع ماهی ها را با دستور بوشهری کرده و نوش جان نمایید. این ماهی را می توانید در کنار شیره نیز نوش جان کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان