ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه نان پیازچه جعفری سنتی و خوشمزه

طرز تهیه نان پیازچه خانگی با یک روش آسان را در این بخش می خوانید. این نان با خمیر دست ساز خانگی تهیه می شود‌.

طرز تهیه نان پیازچه جعفری سنتی و خوشمزه

طرز تهیه نان پیازچه جعفری با یک رسپی ساده این قسمت مطالعه می‌ کنید. این نان مخصوص رسپی آسانی داشته و گزینه مناسب برای میان وعده‌ های شما است.

طرز تهیه نان پیازچه

طرز تهیه نان پیازچه جعفری:

این نان با یک خمیر دست‌ ساز تهیه شده و می‌ تواند برای وعده‌ های مختلف شما گزینه مناسبی باشد. طرز تهیه نان هات داگ و نان انبه با رسپی های دیگر را در لینک مطالعه خواهید کرد.

مواد اولیه:

  • آرد سفید: 3 و 3 چهارم
  • شکر: 1 قاشق غذاخوری
  • آب گرم: 1 و 1 چهارم پیمانه
  • شیر: 3 چهارم پیمانه
  • پودر خمیر مایه فوری: 2 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: 5 قاشق غذاخوری
  • جعفری: 1 چهارم پیمانه
  • پیازچه: 1 چهارم پیمانه
  • نمک: 1 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه: 2 قاشق غذاخوری

طرز پخت نان پیازچه:

این نان با پیازچه طعم بی نظیر و فوق العاده‌ ای داشته و می‌ تواند گزینه مناسبی برای پذیرایی شما نیز باشد. برای آماده کردن این نان باید ابتدا آب گرم را به همراه مقداری مخمر ترکیب کنید. مقداری شکر به آن اضافه کرده و درب ظرف را ببندید و کنار گذاشته تا خمیر به عمل آید.

دستور پحت نان پیازچه

به مواد خود استراحت دهید. در مرحله دوم باید شیر را به مواد خود اضافه کنید. مقداری روغن و پیازچه نیز ترکیب کرده این مواد را به همان ظرف خمیر مایع اضافه کرده کمی نمک و زردچوبه و آرد نیز به آن اضافه کنید.

مواد را مقداری هم زده تا درون ظرف جمع شود. در این قسمت باید چند مرتبه مواد را ورز دهید تا خمیر شما یکدست شود. به همراه مقداری آرد مواد را ورز داده تا از حالت چسبندگی خارج شده در ادامه آن را باید به چانه‌ های مختلفی تقسیم کنید.

15 دقیقه به هر چانه زمان داده تا خمیرها کمی استراحت کنند. کف سینی را کمی روغن زده و چرب کنید. حالا چانه‌ ها را کف سینی پهن کرده بر روی آن را با چنگال کمی سوراخ کنید. روی خمیرها را می‌ توانید با مقداری دانه دلخواه تزیین کنید.

مواد را درون فر قرار داده تا خمیرهای شما پخته شده و طلایی شود. در ادامه می‌تواند خمیر را از درون فر خارج کرده و در کنار غذا نوش جان کنید. طرز تهیه نان پیازچه به همین سادگی بوده و شما می‌ توانید یک نان مقوی و سالم داشته باشید.

رسپی نان پیازچه

در صورت دلخواه می‌ توانید در کنار پیازچه از سبزی جعفری ساطوری شده نیز استفاده کنید. سبزی‌ ها باید ساطوری باشد تا در زمان پخت خمیر حالت بهتری داشته باشد.

درون این خمیر باید از پیازچه مقداری زردچوبه شکر نمک شیر ولرم خمیر مایه و غیره استفاده نمایید. درون مواد می‌توانید از مقداری روغن زیتون استفاده کنید. این نان مخصوص با سبزیجات کوهی و سالم نیز تهیه می شود و یک گزینه مناسب و عالی برای میان وعده ها و عده های غذایی شما خواهد بود.

این نان خوشمزه و معطر با طعم ویژه خود می تواند یک گزینه بسیار عالی باشد. شما می توانید، انواعی از نان های خانگی با رسپی های ساده و آسان را در این قسمت مطالعه کرده و نوش جان کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان