ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه شیرینی جلبی با دستور آسان

شما علاقه مندان به شیرینی های محلی و سنتی در این بخش با طرز تهیه شیرینی جلبی افغانی آشنا می شوید. این شیرینی معطر و خوشمزه طعم جذابی دارد.

طرز تهیه شیرینی جلبی با دستور آسان

یکی از شیرینی های مخصوص افغانی شیرینی جلبی بوده که شما در این بخش رسپی آن را مطالعه می‌ کنید. در این قسمت طرز تهیه شیرینی جلبی را بررسی خواهید کرد.

رسپی شیرینی جلبی

طرز تهیه شیرینی جلبی افغانی:

این شیرینی یک شیرینی مخصوص در نواحی هند، افغانستان و پاکستان می‌ باشد. در بسیاری از خیابان‌ ها این شیرینی سرو شده و طعم جذابی دارد. شما با طرز تهیه شیرینی الماسی و شیرینی نان چایی با رسپی های دیگر نیز آشنا می شوید.

مواد اولیه:

  • آرد: 2 پیمانه
  • ماست: 2 قاشق غذاخوری
  • آب ولرم: 1 پیمانه
  • آرد برنج: 2 قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
  • وانیل یا دارچین: 1 چهارم قاشق چای خوری
  • زردچوبه: به میزان لازم
  • روغن: به میزان لازم

مواد شربت:

  • شکر: 1 پیمانه
  • گلاب: 2 قاشق غذاخوری
  • جوهر لیمو: نوک قاشق چای خوری
  • زعفران: 1 قاشق غذاخوری
  • آب: 2 سوم پیمانه

طرز تهیه شیرینی:

برای داشتن این شیرینی ابتدا باید شربت آن را تهیه کنید. شکر و آب را با یکدیگر ترکیب کرده روی حرارت بگذارید. بعد از اینکه شکر درون آب حل شد، به آن چند دانه هل یا گلاب اضافه کنید. مقداری زعفران و جوهر لیمو زده و بعد از اینکه شهد شما به غلظت مورد نظر رسید، آن را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.

مواد شیرینی جلبی

آرد را درون کاسه چند مرتبه الک کرده این کار موجب شده تا بافت شیرینی شما لطیف‌ تر شود. همه مواد را به آرد اضافه کرده با استفاده از همزن دستی به خوبی مواد را ترکیب کرده تا یکدست شده و آرد درون مواد باز شود.

آرد نباید درون مواد گلوله شده پس اگر این مشکل را دارید، از همزن برقی استفاده کنید. مواد باید غلظتی مانند ماست غلیظ داشته باشد. اگر مواد شما شل بود به آن مقدار بیشتری آرد اضافه کنید.

زردچوبه در این شیرینی موجب شده تا رنگ خوشرنگ‌ تری داشته باشد. بنابراین باید میزان آن را کم در نظر بگیرید تا به شیرینی مزه ندهد. مواد خمیری را 15 دقیقه در محیط قرار داده تا شروع به حباب زدن کند در مرحله بعدی درون قابلمه مقداری روغن ریخته روی حرارت بگذارید تا داغ شود.

طرز تهیه شیرینی جلبی

مواد را درون قیف ریخته و با کمک قیف به شکل زولبیا درون روغن‌ ها بریزید. برای اینکه شیرینی‌ ها شکل بهتری بگیرد. می‌ توانید از قالب‌ های مورد نظر استفاده نمایید. قالب گرد را درون روغن انداخته و با استفاده از قیف درون قالب را پر کنید.

شیرینی‌ ها را از درون قابلمه برداشته و درون شهد بیاندازید. چند دقیقه زمان داده تا شهد به خورد مواد برود. شیرینی را در ظرف مورد نظر سرو کرده و روی آن را با پودر نارگیل و پودر پسته تزیین کنید. این شیرینی خوشمزه در کنار انواع چای و نوشیدنی‌ ها سرو می‌ شود و طعم فوق العاده‌ ای دارد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان