سوپ گوجه و فلفل کبابی یکی از سوپ های سالم و رژیمی و البته بسیار خوشمزه است که رسپی های متنوعی برای تهیه آن وجود دارد. برای یادگیری کامل طرز تهیه سوپ فلفل کبابی خوشمزه با ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه سوپ فلفل کبابی خوشمزه و رژیمی
سوپ گوجه و فلفل کبابی از انواع سوپ رژیمی و خوشمزه بین المللی است که بسیار سالم بوده و با رسپی های متنوعی تهیه می شود. این سوپ مانند سوپ ژولین و سوپ اسپاگتی طعم بسیار خوشمزه ای دارد و قطعا ارزش یک بار امتحان کردن را دارد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه سوپ فلفل کبابی را فرا بگیرید.

مواد لازم برای چهار نفر
مواد مورد نیاز برای تهیه سوپ فلفل کبابی عبارت است از:
- فلفل دلمه ای قرمز یا نارنجی دو عدد
- گوجه فرنگی هشت عدد
- سیر دو حبه
- پیاز دو عدد
- اسفناج صد گرم
- عصاره سبزیجات یک بسته
- خامه ترش دو قاشق غذا خوری(اختیاری)
- زردچوبه، پودر سیر و روغن به مقدار کافی
- نمک و فلفل سیاه بر حسب ذائقه
طرز تهیه
برای تهیه سوپ بسیار خوشمزه فلفل کبابی ابتدا فر را روی دمای 200 درجه سانتی گراد قرار داده و اجازه دهید گرم شود. بعد سیر، پیاز، گوجه فرنگی و فلفل ها را درون سینی فر بچینید. سپس کمی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و روغن روی این مواد ریخته و داخل فر قرار دهید تا کاملا نرم شوند.
بعد از این که سبزیجات کاملا پخته شدند، آن ها را از فر خارج کرده و داخل قابلمه ای بریزید. در ادامه به کمک یک گوشتکوب برقی مواد را میکس کرده تا کاملا پوره شوند. در ادامه عصاره سبزیجات را داخل یک لیوان آب جوش حل کرده و به قابلمه اضافه کنید.
بعد قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. در این مرحله اجازه دهید سوپ با حرارت ملایم جا بیفتد و به غلظت مناسب برسد. در این حین اسفناج را به همراه کمی پودر سیر، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل کاسه مناسبی بریزید.
سپس در صورت تمایل خامه ترش را هم به مواد اضافه و با مخلوط کن خوب میکس کنید تا بافت کاملا یکدستی ایجاد شود. بعد مواد را به قابلمه منتقل و اجازه دهید سوپ کاملا جا بیفتد. در پایان طعم سوپ را مزه کنید و به میزان دلخواه نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.
دقت کنید این سوپ معمولا به شکل تند سرو می شود و در صورت تمایل می توانید به آن کمی فلفل قرمز هم اضافه کنید. در نهایت سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و با سس اسفناج سرو کنید.

چند نکته
- می توانید به جای سیر خام از یک قاشق چای خوری پودر سیر استفاده کنید.
- می توانید فلفل دلمه ای سبز و زرد را هم امتحان کنید.