توفو یک خورش محبوب و پرطرفدار بوده که می توانید با رسپی های متعددی تهیه کنید. طرز تهیه خورش توفو که یک غذای مخصوص وگانها و گیاهی می باشد، را در این قسمت آموزش می بینید.

غذای گیاهخواران با طعمی متفاوت؛ خورش توفو به سبک خانگی
این خورش مخصوص وگانها بوده و طعم بسیار ویژهای دارد. شما می توانید انواعی از خورشهای محبوب و متنوع را در ارگا و آموزش ببینید. شما با طرز تهیه خورش تره فرنگی و خورش خیار با رسپی های دیگر نیز آشنا می شوید.
مواد اولیه:
- فلفل دلمه زرد: 1 عدد
- بامیه: 1 بسته
- فلفل دلمه قرمز: 1 عدد
- پیازچه: 1 دسته
- سس سویا: نصف لیوان
- قارچ: 1 بسته
- توفو: 1 بسته
- عسل وگان: 1 قاشق غذاخوری
- آرد ذرت: 3 قاشق غذاخوری
- پودر سیر: به مقدار لازم
- سرکه سیب: به مقدار لازم
- برنج: 1 پیمانه
- نمک، زیره، زردچوبه: به مقدار لازم
- رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
- پاپریکا: به مقدار لازم
- شیر جو: 1 لیوان
طرز تهیه خورش توفو
این خورش یک غذای گیاهی بوده که کاملاً بر پایه مواد گیاهی است و برای وگان ها مناسب می باشد. در این خورش شما می توانید انواعی از ویتامین ها و مواد غذایی را دریافت کنید.

پنیرهای توفو را باید به صورت مربعی تکه تکه و خرد کنید. درون ظرفی مواد را باید مرینیت و مزه دار کرده برای مزه دار کردن مواد باید عسل، سس سویا، سرکه سیب، پابریکا، پودر سیر، پودر پیاز را با یکدیگر ترکیب کنید. حالا مواد را به توفو اضافه کرده و خوب ورز دهید و کنار بگذارید تا توفهو ها مزه دار شوند.
فلفل دلمهای را به صورت نگینی خرد کرده، پیازچه ها را نیز ساطوری کنید. مقداری گوجه را خرد کرده و درون غذاساز بریزید. کمی رب گوجه فرنگی به گوجه و در مرحله نهایی نیز شیر جوی دوسر را ترکیب کنید. مواد مرینت شده توفو را از درون یخچال خارج کرده درون تابه گریل به همراه مقدار کمی روغن زیتون تفت و سرخ کنید.
برنج شسته شده را با کمی زردچوبه، نمک و زیره دم کنید. قارچ ها را ورقه ای کرده و می توانید آن را درون مواد مرینیت توفو بغلتانید تا مزه دار شود. در ادامه با میوه ها را نیز به روش های دلخواه بپزید و روی برنج خود سرو کنید.

مقداری از برگ سبزیجات دلخواه را نیز بریزید. در کنار بشقاب برنج از توفو و قارچ های مرینیت شده سرخ شده استفاده کنید. حالا سس گوجه خود را که درون میکسر ریخته بودید، روی حرارت گذاشته تا کمی جا افتاده شود. بعد از اینکه سس آماده شد، توفهو ها را درون خورشت خود انداخته و این خورش را در کنار برنج نوش جان کنید. طرز تهیه توفو به همین سادگی است و شما می توانید یک غذای خانگی وگان داشته باشید.
برای این غذا باید از پنیرهای مخصوص که توفو بوده استفاده کنید. شما می توانید به روش های مختلف این غذا را تهیه کرده اما بهتر است، ابتدا توفو مزهدار شده و بعد درون تابه سرخ شود.
سس گوجه را نیز جدا آماده کرده و روی حرارت گذاشته بعد از جا افتاده شدن خورش، می توانیم توفهوها را اضافه کرده تا کمی درون سس مزه دار شود. بامیه ها را نیز به صورت جداگانه خرد کرده و قارچ های مزه دار شده را درون سس گوجه انداخته تا به همراه مواد پخته شود.