نان های فانتزی بسیار لذیذ بوده و انواع مختلفی دارد. در این قسمت طرز تهیه نان آلبالویی ویژه با طعم و مزه خوشمزه را برای شما قرار دادیم. این نان برای صبحانه و عصرانه مناسب است.

طرز تهیه نان آلبالوی فانتزی:
این نان را می توانید در فصل های مخصوص آلبالو تهیه کرده یا آلبالوها را فریز کرده و در فصل های دیگر نیز آماده کنید. یک نان با بافت نرم و خوشمزه که طعم فوق العادهای دارد و کودکان نیز علاقه زیادی به آن دارند. طرز تهیه نان قهوه و نان پیازچه با طعم های دیگر را در لینک مطالعه کنید.
مواد اولیه:
- آرد نان فانتزی: 250 گرم
- شکر: 25 گرم
- خمیر مایه فوری: 4 گرم
- شکر: 25 گرم
- تخم مرغ: 1 عدد
- نمک: نوک قاشق چای خوری
- شیر خشک: 15 گرم
- شیر: 50 گرم
- وانیل: به مقدار لازم
- کره: 30 گرم
- آب: 7 قاشق غذاخوری
- مارمالاد آلبالو: به مقدار لازم
طرز تهیه و آماده سازی:
آماده سازی این نان بسیار ساده است و می توانید در منزل نیز همین کار را انجام دهید. ابتدا شیر را درون ظرفی ریخته شکر اضافه کنید. بهتر است ظرف شما کمی بزرگتر باشد. خوب مواد را ترکیب کرده تا شکر درون شیر حل شود. در ادامه شیر خشک قنادی را به مواد خود اضافه کرده و هم بزنید تا شیر خشک نیز درون مواد باز شود.

بعد از اینکه بافت مواد شما یکدست شد، خمیر مایع را به ترکیب خود اضافه کنید. مواد را به خوبی مخلوط کرده و تخم مرغ ها را درون آن بریزید. بعد از اینکه تخم مرغ ها را هم زدید و از حالت لختگی خارج شد، آرد را درون ظرف چند مرتبه الک کرده و روی مواد بریزید.
آرد را کم کم و در چند مرتبه به مواد خود اضافه کرده مقدار کمی نمک و وانیل نیز برای معطر شدن خمیر با آن افزوده و خمیر را به خوبی ترکیب کرده تا یکدست شوند. در ادامه مقداری آب روی مواد ریخته و به آرامی خمیر را هم بزنید.
در قسمت بعدی نوبت به ورز دادن مخلوط خمیری و آرد می رسد. استفاده از مواد را چند دقیقه ورز داده تا بافت آن کاملاً یکدست شود و خمیر شما درون ظرف جمع شده، حالا روی خمیر را با پارچه نخی پوشانده و کنار بگذارید تا استراحت کند.
بهتر است، ابتدا کف ظرف را آرد پاشی کرده یا کمی روغن بزنید تا خمیر به ظرف نچسبد. بعد از اینکه خمیر استراحت کرد و حجم آن دو برابر شد، نوبت به آماده سازی فیلینگ می رسد. خمیر را از حالت استراحت برداشته روی سطح آرد پاشی شده چند مرتبه ورز دهید تا هوای اضافی آن خارج شود.

بهتر است از مقداری مربای آلبالو برای مواد فیلینگ خود استفاده نمایید. مواد مربای آلبالو را درون میکسر ریخته و خوب ترکیب کنید تا مارمالاد شما تهیه شود. می توانید از مقدار آب غلیظ مربا نیز درون خمیر استفاده کرده و آن را ورز دهید. خمیر را باز کرده مقداری از مارمالات را روی سطح خمیر قرار داده و آن را رول کنید. می توانید از ترکیب مارمولد و شکلات نیز استفاده کنید.
نوبت به برش زدن خمیر می رسد. خمیر را برش زده درون سینی چرخ شده قرار دهید و درون 180 درجه سانتیگراد قرار داده تا پخته شود. طرز تهیه نان آلبالویی مخصوص به همین سادگی است و شما می توانید یک نان فانتزی خوشمزه و معطر داشته باشید.