ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه کوفته بادمجان، انتخابی سالم برای ناهار یا شام

طرز تهیه کوفته بادمجان مخصوص با یک روش ساده و آسان را در این قسمت آموزش می بینید. این کوکو ویژه طعم و مزه جدید و بسیار جذابی دارد.

طرز تهیه کوفته بادمجان، انتخابی سالم برای ناهار یا شام

اگر علاقه مند به غذاهای متنوع و جدید هستید، در این قسمت با طرز تهیه کوفته بادمجان به روش ما آشنا شوید. این کوفته طرز پخت بسیار خوشمزه‌ای دارد.

رسپی کوفته بادمجان

رسپی کوفته با بادمجان:

این کوفته خوشمزه و متنوع با ترکیب بادمجان تهیه می‌ شود. شما می توانید انواع دیگر از دستور تهیه کوکوها را نیز بررسی کنید. در لینک نحوه پخت و طرز تهیه کوفته بلغاری و کوفته زیره را برای شما علاقه مندان قرار داده ایم.

مواد اولیه:

  • گوشت چرخی: 300 گرم
    بادمجان: 2 عدد
    پیاز: 2 عدد
    سیر: 3 حبه
    زردچوبه، فلفل، نمک: به مقدار لازم
    پودر سوخاری: 4 قاشق غذاخوری
    پودر گشنیز و زیره: به مقدار لازم
    گوجه فرنگی: 3 عدد
    روغن زیتون: به مقدار لازم
    رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کوفته بادمجان خانگی:

این کوفته محبوب و خوشمزه رسپی ساده دارد. ابتدا باید پیاز را خرد کرده و برش بزنید. درون میکس ریخته حالا بادمجان ها را تمیز بشورید و خشک کنید. بادمجان‌ ها را پوست کنده و به مواد میکسر خود اضافه کنید. حالا سه حبه سیر نیز به آن بزنید.

طرز تهیه کوفته بادمجان

اگر میکسر ندارید، می‌ توانید مواد کوکوی خود را رنده نمایید. مواد میکس شده را درون ظرفی ترکیب کرده و مقداری فلفل سیاه، پودر سیر، نمک، زردچوبه به آن اضافه کنید.

گوشت چرخی را نیز به مواد افزوده حالا باید از آنها را به خوبی ورز دهید. در ادامه مقداری پودر گشنیز برای عطر بهتر کوکو به آنها اضافه کنید. می‌ توانید از مقدار پودر زیره نیز استفاده نمایید که سردی کوکو را از بین برده و طعم بهتری به آن می‌ دهد.

با توجه به اینکه بادمجان بافت لطیفی دارد و در هنگام سرخ شدن ممکن است، زودتر بسوزد، باید 4 قاشق غذاخوری پودر سوخاری به آن اضافه کرده و به خوبی با مواد کوکوی خود ترکیب کرده و ورز دهید. در ادامه تلفن روی آن قرار داده و درون یخچال به مدت یک ساعت قرار دهید.

در این‌ مرحله از طرز تهیه کوفته بادمجان نوبت به استراحت دادن کوکو باعث شده تا در زمان پخت کوکوها باز نشده و یک کوکوی ترد و سوخاری داشته باشید.

دستور پخت کوفته بادمجان

مقداری از مایع کوکو برداشته درون روغن سرخ کنید. در ادامه مواد را از روغن خارج کرده روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن کشیده شود. در کنار این کوکو می‌ توان از سس دست ساز نیز استفاده کنید.

برای آماده کردن سس باید گوجه فرنگی را خرد کرده و یا رنده کنید. درون تابه مقدار پیاز رنده شده را تفت داده گوجه فرنگی‌ ها را اضافه کرده و مقداری ادویه فلفل، زردچوبه و نمک بزنید.

کمی به مواد زمان داده تا تفت بخورد در ادامه رب را اضافه کرده و درون مواد باز کنید. حالا درب تابه را قرار داده تا سس شما جا افتاده شود و کوکوها را درون سس سرو کنید. این کوفته مخصوص را می توانید با مقداری سبزیجات تازه ساطوری شده نیز مزه دار کنید.

طعم این کوکو در کنار سبزی و نان و نوشیدنی های مختلف نیز بسیار خوشمزه و عالی می شود. این کوکو بسیار ویژه است و می توانید با کدو نیز تهیه کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان