سوپ تورتیلا یکی از سوپ های بسیار خوشمزه و رژیمی است که در کشور مکزیک بسیار پرطرفدار است. اگر مایلید تا طرز تهیه سوپ تورتیلا بسیار خوشمزه را فرا گرفته و در منزل آن را آماده کنید با ما همراه باشید.
طرز تهیه سوپ تورتیلا بسیار خوشمزه و رژیمی
سوپ تورتیلا همانند سوپ تورتیلینی و سوپ تاکو یک غذای بین المللی است که در کشور مکزیک بسیار پرطرفدار است. این سوپ متفاوت و خوشمزه ، رژیمی بوده و بسیار مقوی و سالم است. در این مطلب از بخش آشپزی مجله آرگا قصد داریم شما را با طرز تهیه سوپ تورتیلا بسیار خوشمزه به دو روش آشنا نماییم.

روش اول: سوپ تورتیلا با لوبیا سیاه
در این بخش رسپی سوپ تورتیلا با لوبیا سیاه ارائه می شود.
مواد لازم
برای تهیه سوپ تورتیلا مکزیکی به مواد زیر نیاز است:
- ذرت پخته یا کنسروی :280 گرم
- مقداری مرغ پخته شده
- آب مرغ :410 میلی لیتر
- پوره گوجه فرنگی : 420 گرم
- فلفل چیلی سبز خرد شده : 115 گرم
- لوبیا سیاه خیس خورده :100 گرم
- پیاز خرد شده:1 عدد متوسط
- سیب زمینی پخته و مکعبی خرد شده :2 عدد
- برگ بو :1 عدد
- کمی چیپس تورتیلا
- کمی پنیر رنده شده
- زیره :1 قاشق چای خوری
- آب :2 فنجان
- سیر خرد شده:2 حبه
- فلفل سیاه : یک چهارم قاشق چای خوری
- پودر چیلی :1 قاشق چای خوری
- فلفل قرمز خشک و خرد شده : به میزان دلخواه
- نمک:1 قاشق چای خوری
- سس تند سیراشا :به مقدار دلخواه
- کمی خامه ترش

طرز تهیه
برای تهیه سوپ تورتیلا در قابلمه مناسبی پوره گوجه فرنگی را با پیاز، سیر و چیلی سبز با هم مخلوط و آب مرغ را به آن اضافه کنید. بعد قابلمه را روی حرارت قرار داده تا مواد بجوشد.سپس برگ بو، زیره، پودر چیلی، نمک، فلفل قرمز و سیاه، سس تند، ذرت و لوبیا سیاه را هم اضافه نمایید.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و درب آن را ببندید. یک ساعتی اجازه دهید مواد سوپ به آرامی بپزد. در طول پخت هرزگاهی مواد را هم زده تا ته نگیرد. سیب زمینی را در این حین آب پر کرده در حدی که نرم شده و چنگال به راحتی در آن فرو برود. بعد آن را پوست بگیرید. مرغ را ریش ریش و به همراه سیب زمینی به سوپ اضافه کنید و اجازه دهید یک ساعت دیگر مواد بپزد.
در پایان سوپ را با پنیر، خامه ترش و چیپس تورتیلا تزئین کنید.
روش دوم: تهیه سوپ تورتیلا با فلفل چیپوتل
در این بخش رسپی سوپ تورتیلا با فلفل چیپوتل ارائه می شود:
مواد لازم
مواد لازم سوپ تورتیلا به شرح زیر است:
- نان تورتیلای ذرت: 2 عدد به شکل نوار بریده شده
- فلفل چیپوتل: 1 قاشق غذاخوری
- پیاز: 1 عدد خرد شده
- سیر: 2 حبه خرد شده
- روغن کانولا: 1 قاشق غذاخوری
- استاک مرغ: 6 فنجان
- آب لیمو به مقدار لازم
- گوجه فرنگی پوست کنده: 1 قوطی
- فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
- مقداری سینه مرغ بدون پوست
- سس تند در صورت تمایل
- مواد تزئین: پیاز خرد شده، تربچه اسلایس شده، هالاپینوی ترشی انداخته و گشنیز تازه به دلخواه آووکادو بدون هسته، پوست کنده و مکعبی اسلایس شده

طرز تهیه
برای تهیه سوپ تورتیلا با فلفل چیپوتل یک قابلمه بزرگ را روی حرارت متوسط قرار داده و به آن روغن بریزید. سپس سیر و پیاز را سرخ کنید. بعد آن را به مخلوط کن اضافه و گوجه فرنگی، آب و چیپوتل را اضافه و مواد را میکس کنید تا یکدست شود.
بعد آن را به قابلمه برگردانید و استاک مرغ را اضافه و مخلوط را به آرامی بجوشانید. برای طعم دار شدن مرغ از نمک و فلفل استفاده بعد سینه مرغ را به مواد اضافه کنید. ده دقیقه اجازه دهید مواد سوپ بپزد. قبل از سرو آن را خارج کرده و برش های نازکی ایجاد کنید.
نوارهای تورتیلا را روی سینی فر قرار داده و در فر که از قبل در دمای 450 فارنهایت گرم شده گذاشته و تا زمانی که ترد و کمی قهوه ای شود آن را بپزید. بعد به سوپ، آبلیمو، نمک، فلفل و سس تند اضافه کنید. سوپ را به ظرف سرو منتقل و آن را با نوارهای تورتیلا، مرغ، آواکادو، تربچه، پیاز، گشنیز و دیگر چاشنی های مدنظر تزئین کنید.