ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه نان لادی پاو؛ نان نرم و پفی هندی در خانه

طرز تهیه نان لادی پاو مخصوص با یک رسپی آسان و خوشمزه را در این بخش می خوانید. این نان مقوی با یک خمیر راحت در منزل تهیه می شود.

طرز تهیه نان لادی پاو؛ نان نرم و پفی هندی در خانه

یکی از نان‌ های خوشمزه که به روش هندی تهیه می‌ شود، نان لادی است. شما می‌ توانید در ادامه با طرز تهیه نان لادی پاو با یک دستور ساده آشنا می‌ شوید. این نان طعم بسیار جذابی دارد.

مواد لازم نان لادی پاو

طرز تهیه نان لادی پاو:

آماده کردن نان در منزل کار بسیار ساده‌ ای است. تنها کافی بوده که نحوه آماده کردن خمیر نان‌ ها را بدانید، در این بخش با یک خمیر لطیف برای تهیه نان‌ ها آشنا می‌ شوید. طرز تهیه نان دینر رول و نان پیتزایی با رسپی های دیگر را می توانید در لینک آموزش ببینید.

مواد اولیه:

  • آرد همه کاره: 3 پیمانه
  • شکر: 2 قاشق چای خوری
  • شیرینی گرم: 1 و 1 چهارم پیمانه
  • نمک: 1 قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
  • خمیر مایه خشک: 2 قاشق مرباخوری
  • کره نرم: 2 قاشق غذاخوری

دستور پخت:

این نان هندی طعم معطری داشته و بافت بسیار لطیفی نیز دارد. شما می‌ توانید برای آماده کردن یک خمیر ملایم ابتدا مواد را در دمای محیط قرار دهید. کره باید حتماً نرم شده باشد.

دستور پخت نان لادی پاو

درون ظرفی نسبت هم بزرگ شیر ولرم خمیر مایع و مقداری شکر را ترکیب کرده و کنار بگذارید تا خمیر مایع عمل آید. بعد از 10 دقیقه که مواد خمیر مایه شما عمل آمد، آرد بکینگ پودر و نمک را درون ظرفی ترکیب کرده و چند مرتبه الک کنید. حالا مواد الک شده خود را به خمیر مایع اضافه کرده و با دست خیس آن را به خوبی ورز دهید تا خمیر در وسط ظرف جمع شود.

خمیر را به قدری ورز داده که کره به خورد، مواد شما برود در قسمت دیگر خمیر آماده شده را درون ظرفی که چرب شده قرار داده و روی آن یک سلفون بکشید و کنار بگذارید تا خمیر شما استراحت کند و چند برابر شود.

در این مرحله از طرز تابه نان لادی پاو بعد از اینکه خمیر شما به خوبی حجیم شد، آن را روی یک سطح آرد پاشی شده باز کرده و پهن کنید تا پف اضافی آن گرفته شود. از آرد استفاده کنید تا خمیر به دست شما نچسبد.

طرز تهیه نان لادی پاو

خمیر ورز داده شده را به چانه‌های مختلفی تقسیم کرده و خمیرها را در ظرف با فاصله از یکدیگر قرار دهید. کف سینی مورد نظر را چرب کرده و خمیرها را درون آن بگذارید. خمیرها را پهن کرده با استفاده از چنگال روی آن شکل ایجاد کنید. از رومال تخم مرغ می‌ توانید برای رومال کردن سطح نان‌ ها استفاده نمایید.

دوباره 20 دقیقه به مواد زمان داده و روی آن یک پارچه بپیچید تا استراحت کند. فر رو از قبل گرم کنید و در دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. سینی را درون فر قرار داده و به آن 20 دقیقه زمان داده تا نان‌ها پخته و طلایی شود. در مرحله بعدی می‌ توانید نان را از درون فر خارج کرده و زمان دهید تا کمی خنک شود.

این نان بافت لطیفی داشته و یک نان محلی خوشمزه است که با دستورهای مختلف تهیه می شود. این دستور بسیار ساده بوده و برای افرادی که تاکنون خمیر تهیه نکرده اند، یک رسپی کامل و جامع با مراحل گام به گام است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان