اگر به دنبال یک میان وعده سالم و متنوع هستید، حتماً در آرگا ما را دنبال کنید. ما در این قسمت طرز تهیه ترافل سیب سالم و مقوی را برای شما قرار داده ایم.

طرز تهیه ترافل سیب مخصوص:
این ترافل یکی از انواع شیرینی های ساده و در عین حال خوشمزه بوده که می توانید برای وعده های مختلفی تهیه کرده و نوش جان کنید. شما می توانید با طرز تهیه ترافل نارگیلی و ترافل موز در لینک نیز آشنا شوید.
مواد اولیه:
- سیب: 3 عدد
- شکلات تخته ای: به مقدار دلخواه
- بیسکوئیت پتی پور: 1 بسته
- پودر دارچین: 1 قاشق چای خوری
- فندق خرد شده: 1 فنجان
طرز تهیه ترافل:
برای آماده کردن این ترافل ویژه ابتدا باید سیب ها را پوست کنده و دانه های آن را جدا کنید. سیب را با استفاده از رنده ریز خرد کرده و درون ظرفی بریزید. در ادامه بیسکویت های پتی پور را درون یک کیسه فریزر قرار داده و با استفاده از گوشتکوب آن را به خوبی خرد کرده تا پودر شود.

بیسکویت های پودر شده را به همراه فندق های ساطوری و خرد شده درون ظرفی ترکیب کرده و مقداری پودر دارچین با آن بزنید. می توانید فندق ها را درون آسیاب نیز خرد کرده اما باید توجه داشته باشید که بیش از حد پودر نشود.
در این مرحله باید مقداری کره بنماری شده به مواد پودر خود اضافه کرده و با دست به خوبی ورز دهید تا مواد منسجم شود. به اندازه گردو از مواد پودر شده برداشته و گرد کنید. حالا ترافل ها را درون شکلات های تخته بنماری شده انداخته و درون سینی بگذارید و در یخچال قرار دهید. طرز تهیه ترافل سیب به همین سادگی بوده و شما می توانید از این شیرینی ویژه و خوشمزه برای میان وعده های مختلف استفاده کنید.
این شیرینی مخصوص و خوشمزه بسیار سالم و رژیمی بوده و برای کودکان نیز مناسب می باشد. شما می توانید این شیرینی خوشمزه را برای پذیرایی در مهمانی های خود تهیه کنید. همچنین می توانید به جای سیب انواع میوه های دلخواه دیگر را پوره کرده و درون شیرینی بریزید.
برای تزیین این شیرینی می توانید آن را درون شکلات بن ماری شده سفید و شکلات قهوه ای قرار دهید و روی آن را با استفاده از پودر پسته، پودر نارگیل و ترافل رنگ دیزاین کنید. این شیرینی مخصوص بسیار سالم بوده و یکی از تنقلات مخصوص است.

برای اینکه سرو این ترافل و شکلات راحت تر باشد، می توانید آن را درون سیخ های چوبی قرار داده و در این صورت برای کودکان بسیار جذابتر بوده و می توانید توجه آنها را جلب کنید.
این شیرینی را می توانید تا چند روز نگهداری کرده به دلیل استفاده از سیب درون این شیرینی بهتر است زود مصرف شود و ماندن سیب موجب شده تا شیرینی آبدار شود و بهتر است این شیرینی را زودتر استفاده کنید.
شما انواعی از ترافل های مخصوص را می توانید در آرگا آموزش بیینید. این ترافل های خوشمزه و مقوی برای میان دعده های مختلف تهیه شده و در پذیرایی نیز یک تنقلات سالم است.