برای آماده کردن انواعی از پلوهای خوشمزه حتماً در این بخش همراه ما باشید. ما در این قسمت طرز تهیه شاه پلو مجلسی را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

طرز تهیه شاه پلو:
این پلو بسیار خوشمزه بوده و با روشهای مختلفی تهیه می شود. طرز تهیه پلو شاه عباسی و پلو گوشت عربی با رسپی های مخصوص دیگر را در لینک مطالعه می کنید.
مواد اولیه:
- برنج: 3 پیمانه
- هویج: 2 عدد
- گوشت بدون استخوان: 800 گرم
- کره: 100 گرم
- نان لواش: به مقدار لازم
- کشمش: 100 گرم
- روغن: 1 پیمانه
- بادام هندی: 100 گرم
- سیر: 2 عدد
- آلو خشک: 150 گرم
- زعفران: به مقدار لازم
- قیسی: 150 گرم
- پیاز: 2 عدد
- نمک، فلفل، زردچوبه: به مقدار لازم

طرز پخت:
این پلو دارای ترکیبی از مغزیجات متنوع بوده و به همین دلیل آن را شاه پلو می دانند. در زمان های قدیم نیز این پلو محبوبیت زیادی داشته است و برای مجالس تهیه می شد.
ابتدا باید گوشت را به صورت مکعبی خرد کنید. یک عدد پیاز را به صورتی نگینی برش بزنید. پیاز را به همراه روغن درون تابه تفت داده و بعد از اینکه پیازها سبک و شیشه ای شد به آن گوشت های خرد شده را اضافه کرده و به همراه پیاز تفت دهید تا تغییر رنگ بدهد.
مقداری کره هم به مواد اضافه کرده و کمی فلفل، نمک، زردچوبه به گوشت بزنید و تفت دهید. در مرحله بعدی باید هویج ها را خرد کرده و برش بزنید. هویج ها را به درون تابه به همراه گوشت تفت داده تا کمی هویج ها تغییر رنگ بدهد. سیر را خرد کرده و به صورت حبهای به گوشت ها اضافه نمایید.
در ادامه باید آجیل های مخصوص خود را به درون قابلمه اضافه کنید. بادام هندی، قیسی، کشمش های دانه شده، آلوچه، مقداری زعفران دم کشیده را به درون قابلمه اضافه کرده و به همراه مواد تفت دهید.

مرحله بعد نوبت به پخت برنج می رسد. برنج را از قبل شسته و به همراه آب و نمک خیس کنید. قابلمه روی حرارت گذاشته و برنج را درون آن بریزید تا روی حرارت برنج پخته شده و قد بکشد. برنج و آبکشی کرده کف قابلمه مقداری روغن بریزید و نان لواش را ته قابلمه بگذارید. مقداری از پلو را درون قابلمه ریخته و از مواد گوشت و آجیلهای آماده شده لابلای پلو بریزید.
در این مرحله از طرز تهیه شاه پلو باید دمکنی را روی قابلمه قرار داده و روی حرارت بگذارید تا برنج دم بکشد. بعد از پخت برنج می توانید مقداری روغن داغ شده روی برنج ریخته تا قد بکشد.
در پخت این پلو میزان زعفران باید بیشتر باشد. پس سعی کنید زعفران بیشتری را به مواد خود اضافه کنید. شما همچنین می توانید از ادویه های مختلف مانند: پودر دارچین و کمی پودر هل نیز درون ادویه های خود استفاده نمایید که عطر و طعم بهتری به پلو می دهد.
شما در صورت دلخواه می توانید کشمش ها را به صورت جداگانه یا به همراه مواد تفت داده و بعد درون برنج بریزید. این پلو مجلسی طعم و عطر فوق العاده ای دارد.